Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Lucian

T0rnad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zaczynam coraz częściej widzieć luciana w solo q. I nie tylko u mnie ale też oglądając streamy widzę że jest często wybierany. Teraz trwa IEM Cologne i praktycznie w każdym meczu widzę lucian. Azjaci to samo na OGN go często wybierają. Co o nim myślicie? Czy według was jest dobrym adc?

Opublikowano

Tak,ma mechanizm escape,dobry harass,mocne 1v1,a gdy będziesz nafeedowany w late to jak każde ADC-miazga.

W skrócie to łatwo się można nafeededować w early,a będąc nafeedowany,robisz miazge w late.

Opublikowano

Według mnie jest gówniany i zawsze będzie ,zaraz naskoczy na mnie pjęcec milonuf gimbuf ,że

-Ma zayebiste early

itd itd... Ale kto przed tymi wszystkimi lcs'ami czy jak to się tam zwie ,miał takie samo zdanie jak Ja? Po prostu odkryli jego potencjał i zaczęli nim grać ,a sivlerki podłapały i myślą ,że też "bendom pro" i robią po 0/12

A i aby pokryć moją teorię to powiem tak ,dobry gracz nawet urgotem by będzie grał dobrze... A lucian to taki urgot jakby na tych lcs'ach zaczeli grać urgotem to pełno by było urgotów.

Opublikowano

bardzo fajna postać, dzięki pasywowi jak już zrobi trinity może bardzo szybko pushowac turrety, do tego ma dobry escape.

XYZ

Opublikowano

Lucian dobra postać z tym, że trzeba naprawdę korzystać w 100% z tej pasywki, która w połączeniu z Trinity Force robi miazgę. Pamiętam grałem Quinn przeciw Luckowi to mnie tak harrasował z E+AA czy Q+AA. Taki dmg na niskim lvlu, że masakra.

Jednak i tak pozostanę by Quinn/Varus.

Opublikowano

jakbys stworzyl ten temat miesiac temu to bylyby odpowiedzi, ze jest slaby, ale tak, teraz jest silniejszy i duzo czesciej pickowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...