Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy nie wkurzają cie takie sytacje ?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie do osób które grają/grały w GTA 5.

Czy was też nie wkurzają takie sytuacje, gdzie nagle sobie jedziesz i atakuje cie chmara ludzi ?

Np. zwiedzam sobie krajobrazy na wsi, jade samochodem przez jakieś pola i wody i nagle widzę jakiegoś gościa który sobie siedzi, dobra podchodzę do niego i go zabijam a tutaj nagle dwie gwiazdki ale mniejsza z policją, po chwili mapa normalnie zrobiła się czerwona od wrogów, z 20 samochodów podjechało z wieśniakami i od razu śmierć -.-

Druga sytuacja, idę sobie a tutaj nagle gang na crossach i od razu śmierć ...

I wiele innych takich wk*rwiających sytuacji, wkurwiają mnie też takie sytuacje jak te, jestem na kompletnym odludziu, na bardzo dużej górze i jedzie jakiś rowerzysta, no to go zabijam i nagle gwiazdka, po chwili policja... -.-

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie, mnie to nie wkurza. Może jest taki system, który doszedł po jakiejś aktualizacji, że mszczą się za ludzi ze swojego "rejonu".To samo tyczy się tych gangów, ale pewności nie mam. Co do rowerzysty, to po prostu realizm, ale dziwi mnie to odludzie ;)

Opublikowano

Nie, mnie to nie wkurza. Może jest taki system, który doszedł po jakiejś aktualizacji, że mszczą się za ludzi ze swojego "rejonu".To samo tyczy się tych gangów, ale pewności nie mam. Co do rowerzysty, to po prostu realizm, ale dziwi mnie to odludzie ;)

No nie wiem czy realizm, zabijam go i nagle gwiazdka a nikogo w pobliżu nie ma :D

Ten gang na crosach był bo zabrałeś walizkę z tamtego odludzia.

Właśnie tej walizki nie wziąłem :D ale mniejsza z tym :D

Albo dziś jedna sytuacja ale ta mnie nie dziwi, jadę sobie Franklinem a tutaj nagle kilka Ballasów w samochodach do mnie się rzuca :D

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

No bo to są Ballasi a ty tak czy tak niby jesteś z ''Grov''. A że za długo byłes na ich terenie to cie ostrzeliwują. Tak samo było w Gta SA. Za długo byłes na terytorium Ballasów na przykład zaczynali do ciebie napieprzać.

Opublikowano

Ja, gdy zabiłem na morzu dwóch ludzi to dostałem od razu dwie gwiazdki. Nikt tego nie widział, więc nie wiem czy to aż taki realizm.

Jednak co do biker'ów i gangów to się całkowicie zgadzam. Nawet jak zajedziesz im drogę to cię będą gonili.

Opublikowano

Bardzo często mnie też wkurza szybka reakcja policji np. ukradnę samochód a tutaj nagle gwiazdka. Człowiek nie może się przyzwyczaić bo jak się grało tak długo w SA to wiadomo, że tam policja tak nie reagowała.

Ale to jest bardziej realistyczne, wiadomo, że każdy teraz posiada telefony to dzwoni i od razu gwiazdki. Niekiedy to wkurza bo jak robi się misje i przypadkowo przejadę przechodnia to gwiazdka, policja nawet nie wie gdzie jestem ale i tak mnie gonią ...

4124112_16944776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...