Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack do WarThunder

MrTercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Szukałem w miarę długo jakiegoś hacka do WarThunder, jednakże wszędzie surveye i inne ścierwo...

Stąd moja prośba.

Czy znacie jakiś zaufany hack do WarThunder ? Obojętnie jaki, każdy się przyda ;)

Opublikowano

Naprawdę ludzie muszą zrozumieć,że cheaty do takich gier jak War Thunder, World of Warplanes czy World of Tanks są kompletnie nieprzydatne. :)

Opublikowano

hehe kody do wt ciekawe :)

automatyczna beczka? widzenie przez gory? auto namierzanie?

Tak jak pisal kolega wyzej do takich gier kody sa kompletnie nieprzydatne!! :)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

Tzn widziałem taki hack (nie wiem czy fake czy nie), że za jednym strzałem samolot rozlatywał się w drobny mak. Nie sprawdzałem bo oczywiście survey.

TigeR PoweR

Daj LIKE dla tygrysiaka :3

Opublikowano

Tzn widziałem taki hack (nie wiem czy fake czy nie), że za jednym strzałem samolot rozlatywał się w drobny mak. Nie sprawdzałem bo oczywiście survey.

Gdybyś znalazł filmik prezentujący takiego cheata to go wstaw. Z chęcią zobaczę jakim samolotem było to kręcone :)

Opublikowano

To pewnie nie żaden hack. Może gostek leciał samolotem z działkiem 37mm+? Ja leciałem Jak9k z działkiem 45mm i na 1 strzała zdjąłem P38G rozleciał się :P

Opublikowano

@Up Kolega miał prawo zadać to pytanie co do hacka, czemu? Spójrz na napis który jest wyżej "MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online" więc nie masz po co go obrażać? Tyle ode mnie. Pozdrawiam Pokojowy HpHop ;p

Opublikowano

NIe ma sensu zakładać nowego tematu wiec pisze tutaj, pytanie z innej beczki jest jakiś automat który rejestrował by nowe konta z mojego linku chodzi aby za darmo zgarniać złote lwy :)

Opublikowano

NIe ma sensu zakładać nowego tematu wiec pisze tutaj, pytanie z innej beczki jest jakiś automat który rejestrował by nowe konta z mojego linku chodzi aby za darmo zgarniać złote lwy :)

Raczej coś takiego nie istnieje. Żeby dostać GE za reflink musisz go podać komuś kto nie ma Twojego IP,do tego ta osoba musi osiągnąć któryś tam poziom w WT. Także nie jest to takie banalne jakby się wydawało ;)

Opublikowano

Cheaty na wt? Żałosne....co za satysfakcja z grania? Chyba ze ktoś lubi wkurzac przeciwnika, ale na dłuższa metę to ma efekt odwrotny, bo taki przeciwnik przestaje grać.

A to ze samolot rozsypuje sie po 1 strzale? Bywa - jak w realu....

Pzdr.

Opublikowano

Jak chcesz grać na hackach to ********* do coda dzieciaku.

Chłopie nie wiesz po co jest to forum?? MPC- MultiPlayer Cheats. -,-

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...