Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który to plik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę spolszczyć opis komend essentials ale nie wiem który to plik, chodzi mi o te pliki które są w Essentials.jar, tak więc nie wiem który to i gdzie on jest, a ja nie mam czasu by sprawdzić każdy to po kolei. Mam już InClassTrans.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Witam! Jak masz Essentials.jar to otwórz za pomocą RAR i masz tam pliki messages_en.properties i messages_pl.properties to zamień messages_en.properties na messages_pl.properties

wTMfLGZ.png

Opublikowano

Jezeli chcesz sam spolszczać, to otwórz Essentials.jar za pomocą winrar'a A następnie wyciągnij plik messages_en.properties/messages_pl.properties (jezeli nic nie zmieniales domyslnie jest to 1 wersja)

Jezeli chcesz włączyć polską wersje, wejdz w config essential'a i linijka 326 locale en zmien na locale pl

// Pisane z telefonu.

Opublikowano

To jest Proste ! ---> Wchodzisz w config Essentiala. (Najlepiej otworzyc go za pomoca Netepad++) Szukasz linijki 326 i pisze ci tam #locale: en usuwasz "#" i zamiast en dajesz pl.

Nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...