Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14D] matio82

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Tutaj matio82 z konta kolegi.które nwm czy używa chyba nie.

Zaszła pomyłka,ponieważ w chwili publikacji tematu nie było mnie w domu tak dokładniej w kościele modląc się :D

Btw to oznacza włamanie się na moje konto podejrzewam o to mojego kolegę i użytkownika MPC -Kizys- znam go i jest trollem zdolnym do tego czynu.
Twierdzi że to nie on tego nie zrobił ale nwm ewentualnie osoba trzecia nieznana to zrobiła.Chciałbym to wyjaśnić Niezwłocznie.
Pozdrawiam matio82.

Admin Cienia
Opublikowano

Zaszła pomyłka,ponieważ w chwili publikacji tematu nie było mnie w domu tak dokładniej w kościele modląc się :D

Moderator nie może przewidzieć gdzie byłeś i co robiłeś w danym czasie, to nie "jasnowidz".

Ban zostaje nałożony za treść powstałą na forum i pozostaje bez związku z Twoimi prywatnymi poczynaniami.

podejrzewam o to mojego kolegę i użytkownika MPC -Kizys- znam go i jest trollem zdolnym do tego czynu.

Do obowiązku użytkownika należy zabezpieczenie danych umożliwiających dostęp do konta i nie podawanie ich innym osobom, np. koledze.

1294477714-U1.png

Opublikowano

zabezpieczyłem się jednak że to niewiele dało :/

@down dobrze logi napewno wiele wyjaśnią też.Jak się zmotywuje zrobię nagranie audio gdzie mój kolega zaświacza o tym że byłem o tej godzinie z nim.

Admin Cienia
Opublikowano

Rozumiem, przy czym odwołanie nie zawiera żadnych dowodów, tak więc nie mamy podstaw Ci wierzyć.

Mogę jedynie poprosić administratora o sprawdzenie "logowań" na Twoje konto.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...