Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bad login - Problem z weryfikacją kont premium (info)

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie Mojang ma problemy z weryfikacją kont premium. W celu uniknięcia spamu, prosimy o nie zakładanie nowych tematów, o tej samej treści (Błąd premium itp.). W przeciwnym razie zostaną one zamknięte. Wszelkie dyskusję prowadzimy w tym temacie. Temat zostanie zamknięty, kiedy wszystkie problemy znikną.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ty myślisz, że to coś da? Ludzie i tak będą zakładać te tematy, bo na nic nie patrzą, tylko na przycisk "Stwórz temat".

A tak w ogóle, to jakie prace? Coś nowego będzie, czy naprawiają bugi?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ty myślisz, że to coś da? Ludzie i tak będą zakładać te tematy, bo na nic nie patrzą, tylko na przycisk "Stwórz temat".

A tak w ogóle, to jakie prace? Coś nowego będzie, czy naprawiają bugi?

Z tym, że tematy od teraz można bez problemu zamykać, a sama informacja zawsze coś da (może nie dużo, ale jednak).

A co do bad login, to nic nowego. Od kiedy mojang przeniósł wszystko na swoje serwery to tylko problemy z tego są. Jednak możliwe, że kombinują coś w kierunku zmiany nicku (zapowiedzieli to kiedyś). Czas pokaże...

Opublikowano

Rzeczywiście, miało byś wprowadzone coś na zasadzie zmiany nicku, według mnie jest to całkiem nie potrzebne jak i przenoszenie serwerów mojang na inne. No cóż, jest tylko jedno pocieszenie, fakt iż zostanie to naprawione w bardzo krótkim czasie ;-;

#karaczanmoimbogiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...