Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Już nie wiem co robić...

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... borykam się z tym problemem od miesiąca. NIe mogę wbić na SAMP-a bo wyskakuje mi taki crash.. Reinstalowałem z płyty. SAMP-a też reinstalowałem. Modów żadnych nie mam nic a nic. Nawet próbowałem pobierać piraty nic nie działa. Ciągle wyskakuje mi to samo walone okienko z crashem. Naprawdę nie wiem co robić. A czas mam do końca roku bo wtedy mi konto usuną na mruku :<. A no tak zapomniałem dodać, że mam Windows 8 ..

post-384492-0-60708400-1385286692.jpg

W ogóle to tak dziwnie, że Moderator prosi o pomoc xD.

Opublikowano

Dziwne, że prosisz to to nie jest. Najdziwniejsze, że jako moderator nie stosujesz prefixu ;)

Co do tematu, na oficjalnej stronie SA:MP wyczytałem, że wystarczy uruchomić ze zgodnością z Windows 98/Me lub po prostu wyłączyć uruchamianie z jakąkolwiek zgodnością - jedna z tych dwóch działa.

Opublikowano

Yhm masz racje. Ta zgodność mi pomogła ;d. Ty nawet nie zauważyłem, że perfixu nie dałem xD. Zwykle miałem tak, że Perfix samo mi dawało jak zaczynałem pisąc nazwe tematu ;d.

Tylko teraz mam tak, że jak włączam SAMP-a to odrazu na server mi wchodzi 0.o. Coś czuje, że w sprawie SAMP-a na Win8 będzie ciężko pomagać :O

Opublikowano

Yhm masz racje. Ta zgodność mi pomogła ;d. Ty nawet nie zauważyłem, że perfixu nie dałem xD. Zwykle miałem tak, że Perfix samo mi dawało jak zaczynałem pisąc nazwe tematu ;d.

Tylko teraz mam tak, że jak włączam SAMP-a to odrazu na server mi wchodzi 0.o. Coś czuje, że w sprawie SAMP-a na Win8 będzie ciężko pomagać :O

Przynajmniej działa.

Gdzieś czytałem, o tym problemie, spróbuj teraz reinstalować GTA i SA:MP ;)

Opublikowano

Przynajmniej działa.

Gdzieś czytałem, o tym problemie, spróbuj teraz reinstalować GTA i SA:MP ;)

Ok ok. To mi przypomina troche Rosyjskie servery CS-a. Jak wchodzisz pobiera ci pliki takie, że gdy włączasz CS( i klikniej byle co) wchodzi ci automatycznie na server xD. W każdym razie przynajmniej działa ale i tak ciulowo bo na server nie wejde bo łączy z :7777 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...