Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wina karty graficznej?

MałyMix

Pytanie

Opublikowano

Gdy chcę zagrać w jakąś grę typu rappelz ,metin itd. komputer przechodzi w trym sleep lub wyskakuje coś o karcie graficznej(niestety nie mogę podać dokładnie ponieważ teraz cały czas przechodzi w tryb sleep). Zupełnie inna sytuacja jest gdy gram w minecrafta po pewnym czasie (góra minuta) pojawiają sie paski kolorowe (oczywiście gra sie zacina) zostają one do póki nie zresetuje.Monitor na 100% jest dobry.Wydaje mi się że wina leży po stronie karty graficznej.Ile może kosztować wymienienie karty?

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki model karty graficznej? Prawdopodobnie jak grafika nie jest na gwarancji to do piekarnika, to tymczasowe rozwiazanie i w miedzyczasie zbieraj kase na nowa grafike.

AMD Athlon 64 3200+

Jaką karte mógłbyś mi polecic taką pod gry mmorpg.

Opublikowano

Noname, czarna lista, wymieniłbym zasilacz na twoim miejscu, a potem brałbym jakąś kartę, nie wiem, ile masz pieniędzy na kartę?

max 400zł

Opublikowano

Hmmm. Pierwsze co wymieniłbym to zasilacz:

http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-450w-atx-80-plus-120mm-wentylator-eu-version-cp-9020049-eu-527950/

Bardzo dobry zasilacz, 150 zł. Do gier mmo nada się nawet ta karta, którą podali gdzieś wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...