Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Cheating Essentials MC1.6.4 - Cheaty kompatybilne z modami!

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

Czym jest Cheating Essentials?

Cheating Essentials jest czymś w rodzaju innych cheatów np. WeepCraft, Nodus, Kinky, ale wyróżnia się jednym! Nie jest zmodyfikowanym klientem, ale modem którego należy wgrać jak wszystkie mody na

FORGE

Instalacja!

Cheat jest bardzo prosty w instalacji. Wystarczy, że zainstalujemy Forge w odpowiedniej wersji oraz wkleimy moda do folderu "mods". Czyli:

1. Wejdź w link: http://files.minecraftforge.net/

2. Poszukaj 1.6.4-Recommended i wciśnij po prawej stronie (Installer)

3. Uruchom pobrany plik oraz zainstaluj. W tym nie pomogę gdyż jest to bardzo proste.

4. Pobierz http://www62.zippyshare.com/v/12157197/file.html (plik dodatkowo z minecrackiem - modem na

skiny. 2 nie 3 pliki minecracka - nie widzimy tzw. Ears (eng. uszy)

5. Pobrany plik wklej do %appdata%/.minecraft/mods (Folder "mods" znajdujący się w .minecraft)

Opis funkcji oraz niektórych komend (postaram się uzupełnić)

• Auto Respawn! - Automatycznie klika ODRODZENIE po śmierci
  • Block ESP! - XRay
  • Breadcrumb! - ?
  • Chest Finder! - Podświetla skrzynki na niebiesko. Przydatne na SG
  • Freeze Cam - Blokuje kamere
  • Creative Fly! - Latanie znane z creative
  • Fast Break! - Szybkie kopanie
  • Fast Place! - Szybkie budowanie (?)
  • Fly! - Przemieszczanie się w powietrzy (NIE typowe fly)
  • Fly (Dynamic mode) - Latanie dynamiczne (?)
  • Full Bright! - Wszędzie jest jasno
  • Useful GUI! - Jakaś modyfikacja GUI
  • Invisible Player! - Nie możemy się ruszyć czy coś takiego
  • Mob Aura! - Killaura na moby
  • Mob ESP! [NOT Working?] - Niestety nie działa :(
  • No Fall (Event) - (?)
  • No Fall (Packet) - (?)
  • No Web - (?)
  • Player ESP [NOT working] - Niestety nie działa, Tracers jest podobnym cheatem
  • Spectator - Widz (?)
  • Auto Sprint - Nie musimy klikać 2xW żeby sprintować. Robimy to cały czas.
  • Step - (?)
  • Tracers - Pokazuje czerwone linie przez sciany (coś w stylu WH) do głów graczy
  • Unpushable - (?)
  • High Jump - Wysokie skakanie
  • Water Walk - Tryb JESUS (chodzenie po wodzie)
  • Advanced Tooltips[MC Util] - (?)
  • Reload Chunks [MC Util] -(?)
  • Mob Hitbox - Słabe punkty mobów
  • Auto Walk - Autmatycznie wciska W i idzie do przodu (przydatne ze sprnitem)
  • Sprint - Automatycznie sprintuje
  • Auto Sneak - Automatyczne chdzenie po ścianach
  • X-Ray - X-Ray
  • Console! - Konsola. Komendy można znaleść
  • A lot more! - Wiele więcej... ;)

Tu: http://www.minecraftforum.net/topic/1846289-164-forge-v411-cheating-essentials-cheat-anything-you-want-discover-edges-of-minecraft-pinnable-again/

Skan Zippyshare: https://www.virustotal.com/pl/url/7b1c1802db7bafd7e236b0ab32911586281475e677f58423430aac8f06904bc7/analysis/1385281548/

Skan forge: Nie potrzebny. Oficialna strona. Ew. Możesz sb sam przeskanować ;)

PS. Niech ktoś mi da link na zippy z folderem 1.6.4-Forge9.11.1.953 (znajduje się w versions w .minecraft). Ja mam jakieś dziwne pliki minecrafta i za każdym

razem wywala mi błąd... Obecnego forge mam z internetu. Jeżeli ktoś by mógł to równierz LittleLoader'a na

1.6.4. Wszystko może być w 1 paczce :)

Opublikowano

Prawie większość tych funkcji znajduję się w nodusie a pozatym takie rzeczy jak fly,step czy konsola nie działają bo nie mamy do tego uprawnień albo nas wywala ;)

Z doświadczenia zabardzo nie polecam grać na takich typu hackach bo sam grałem na nodusie i powiem tylko że połowa funkcji działa a połowa nie ;)

Opublikowano

Endriex - Zdziwiłbyś się na ilu to serwerach działa :) Ja osobiście używam tylko PlayerESP/Tracers, ChestESP, FriendList i ew. KillAurę :) Ale sprawdzałem na pewnym bardzo dużym polskim serwerze (troll..ft.pl) który ma 1000 slotów. Na sg-KillAura, PlayerESP i ChestESP i wygrywasz każdą rundę. Na Quake - Tracers/PlayerESP i to samo :). PS. Wiem że wszystko jest w nodusie lub weepcrafcie, ale ten cheat jest kompatybilny z modami. np. MineCrack, InvTweaks, MCCapes, PaintballMod itd (cheat nie jest cheatem ale raczej modem na forge :)) Mi chodziło tylko o to, żeby widzieć skina koleżanki w minecracku bo cały czas ją z widoku traciłem a minecrack nie działa na zmodyfikowanych klientach (jakim jest nodus...)

Edit: Mógłbyś mi wstawić folder z LittleLoaderem na wersję 1.6.4? Wiem. Niby nie umiem zainstalować. Tyle, że instaluję poprawnie (robiłem to na kilku kompach u kolegów i wszystko działa. Tylko u mnie na x64 nie chce n *** się uruchomić -,-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...