Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy uda mi się zwrócić postać?

kubs17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tutaj, aby się zapytać, czy jeśli mam jeden punkt zwrotny postaci, a samą postać kupiłem więcej niż 3 miesiące temu, to jeśli napiszę do Riotu o to żeby mi to zwrócili, a odebrali punkt zwrotny to się uda?

Opublikowano

Raczej, nie.Zależy czy, trafisz na jakiegoś nie miłego gościa to on ci wklei regulamin korzystania z żetonów, a miły ci to zrobi.

Pisałem kilka razy do polskiego supportu najmilsi byli: DarkIneferno, Deacon i Myga (chyba Myga).

Liczę że na nich trafisz xD

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie, najczęściej jest tak, że dają Ci wykład z żetonów, tak jak powiedział rengar wyżej. Możesz im wytłumaczyć, że ta postać Ci się nie podoba, nie pasuje to twojej rozgrywki, stylu gry itp, aczkolwiek mogą Ci zwrócić. Mi zwrócili Rammusa (CHAMP+SKIN) bo nie podobał mi się po reworku. Spróbować nie zaszkodzi, prawda :)?

8372383248.png
Opublikowano

Raczej, nie.Zależy czy, trafisz na jakiegoś nie miłego gościa to on ci wklei regulamin korzystania z żetonów, a miły ci to zrobi.

Pisałem kilka razy do polskiego supportu najmilsi byli: DarkIneferno, Deacon i Myga (chyba Myga).

Liczę że na nich trafisz xD

Tak. Tylko, że zrobili takie coś, zwrócić można postać którą zakupiłeś do trzech miesięcy temu. Gdyby tak nie było to i problemu by nie było :)

Nie, najczęściej jest tak, że dają Ci wykład z żetonów, tak jak powiedział rengar wyżej. Możesz im wytłumaczyć, że ta postać Ci się nie podoba, nie pasuje to twojej rozgrywki, stylu gry itp, aczkolwiek mogą Ci zwrócić. Mi zwrócili Rammusa (CHAMP+SKIN) bo nie podobał mi się po reworku. Spróbować nie zaszkodzi, prawda :)W

Jasne, że spróbować nie zaszkodzi :). A jaki jest przybliżony czas na rozpatrzenie tego zgłoszenia?

Opublikowano

Tak. Tylko, że zrobili takie coś, zwrócić można postać którą zakupiłeś do trzech miesięcy temu. Gdyby tak nie było to i problemu by nie było :)

Jasne, że spróbować nie zaszkodzi :). A jaki jest przybliżony czas na rozpatrzenie tego zgłoszenia?

Przeważnie na odpisanie zgłoszenia mają 72h. Mi zawsze odpisują w przeciągu 12-24h w dni robocze (nie wiem jak w soboty i niedziele).

8372383248.png
Opublikowano

Przeważnie na odpisanie zgłoszenia mają 72h. Mi zawsze odpisują w przeciągu 12-24h w dni robocze (nie wiem jak w soboty i niedziele).

A co jeżeli chcę zwrócić postać, którą kupiłem za 6300, a później potaniała do 4800? Ile mi zwrócą?

Opublikowano

A co jeżeli chcę zwrócić postać, którą kupiłem za 6300, a później potaniała do 4800? Ile mi zwrócą?

Zwrócą Ci tyle, za ile kupiłeś.

8372383248.png
Opublikowano

Astin dobra bajka do 3 rzeczy " MAX " zwrócić jeżeli na kogoś miłego trafisz.

Ja trafiłem 2 razy na najgorszego Support'a w Polsce czyli Juggie.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Tak postać/skin zostaje usunięta i nie masz już go na koncie i nie będzie mógł z niego korzystać.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Astin dobra bajka do 3 rzeczy " MAX " zwrócić jeżeli na kogoś miłego trafisz.

Ja trafiłem 2 razy na najgorszego Support'a w Polsce czyli Juggie.

po reworku mozna zwrocic postac u supportu

@postac po reworku/vu i skina po vu. mozna tez champ + skin

Opublikowano

Jezeli nie mam punktu zwrotnego i napisze do supportu zeby mi zwrocili postac ktora nie pasuje mi do stylu gry to zwroca mi te PZ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...