Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Futuremt2 [No-Hamachi]

trebusik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj chcę Was zaprosic na Serwer Zeciarza1 (aktualnie ProPlayersTV), jest on bez Hamachi.

Co mogę powiedziec o serwerze?

Nie ma tam najmniejszych lagów, jest on w 100% spolszczony, a GM'owie pilnują aby atmosfera na serwerze była przyjemna.

Raty serwera są ogólnie przeciętne :

EXP - 100%

DROP - 100%

YANG DROP - 100%

Oczywiście 100% oznacza 1x więcej , tzn że z piesków leci np. 2k.

Strona serwera : STRONA

Jest ITEMSHOP a monety w nim można kupowac u Zeciarza1 (za SM na Metin2.PL).

W IS macie do wyboru do koloru m.in Hwangi i Szkaty.

Zapraszamy do gry na jednym z najlepszych Polskich Serwerów Metin2!

65178280029936825182.png
Opublikowano

"Jest ITEMSHOP a monety w nim można kupowac u Zeciarza1 (za SM na Metin2.PL)."

Na 101% to nie wypali

"Zapraszamy do gry na jednym z najlepszych Polskich Serwerów Metin2!"

zobaczymy ile postoji ale także na 101% nie bedzie najlepszy Serwer oceniam jako naciaganie na sm na metku pl bez sensu skoro ga sie zajmuje tym niby najlepszym serwerem to po hooja mu Sm na PL?Wedlug mnie to niewypał

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

"Jest ITEMSHOP a monety w nim można kupowac u Zeciarza1 (za SM na Metin2.PL)."

Na 101% to nie wypali

"Zapraszamy do gry na jednym z najlepszych Polskich Serwerów Metin2!"

zobaczymy ile postoji ale także na 101% nie bedzie najlepszy Serwer oceniam jako naciaganie na sm na metku pl bez sensu skoro ga sie zajmuje tym niby najlepszym serwerem to po hooja mu Sm na PL?Wedlug mnie to niewypał

Dziwne, bo już kupiło ok. 20 osób i wszyscy są zadowoleni.

65178280029936825182.png
Opublikowano

Ja mam problem jak włączam spol to jak się loguje zostaniesz połączony z serwem można czekać i czekać..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja mam problem jak włączam spol to jak się loguje zostaniesz połączony z serwem można czekać i czekać..

Już naprawione.

65178280029936825182.png
Opublikowano

mam to samo 2 razy juz pobrałem spol ;d

edit @

juz działą a gdzie gramy?

Opublikowano

mam to samo 2 razy juz pobrałem spol ;d

edit @

juz działą a gdzie gramy?

GM'i są podzieleni na królestwa więc możesz grac gdzie checsz, ale najwięcej osób gra w Chunjo.

65178280029936825182.png
Opublikowano

Admin ma 14 lat,

Jest opcja kup rzeczy za SMS.

Nazbiera 5000 SM na PL i po servie...

OMG nie polecam :|

Opublikowano

Admin ma 14 lat,

Jest opcja kup rzeczy za SMS.

Nazbiera 5000 SM na PL i po servie...

OMG nie polecam :|

Sorry, ale ZeTek ma 15, a 2 jest rok młodszych.

Tak, na pewno po servie, nie widzisz że za dużo roboty? Wszystko spolszczone ITP... Puknij się w czoło dzieciaku.

65178280029936825182.png
Opublikowano

Dobry typek , zdobył 'popularnosc' debili na youtube , teraz postawił serwer i zarabia na sm.

Ja bym to trochu inaczej zrobił zarabiając troszku więcej kasy ale kij z tym.

Co do serwera dupa.

Opublikowano

nie opyla sie grac !! SERWER OFF wogole stronka jest z bledami wiec serwer se nei postoi nawet jak bedzie wam gadal ze przenosi na dedyka to bedzie wteyd milion wytlumaczen ze niby serwer padl przez przenoszenie itp itp nazbiera sobie i pojdzi egrac w PLA pozatym jak bedzie gral na PLu to serwer bedzie off !!!! NEO KIDY

Opublikowano

nooo zal mi takich serwer zuller czy jak mu tam tak sie podniecal ze bedzie serwer itp a prawda jest taka ze pewnie zonni mu postawil a on tylko czerpie SM !!!!!!! IDZ GRAJ NA NEO PL'u

Opublikowano

nie polecam poniewaz

1. GM'i są nie mili mam ss

2.Był konkurs OX lecz zostałem wywalony za poprawną odpowiedż

3.Nabija sobie SM na Metin2.pl co jest nielegalne

4.Może i serwer jest dopracowany ale Team serwera Do D***

pozdro!

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja myślę że ten serwer juz dlugo nie postoi poniewaz zeciarz1 postawil swojego OTSa do Tibi także juz chyba koniec

OTS by Zeciarz1 ZeTuMT2

• 1 rok później...
Opublikowano

'''''''''''''''''''''llllllllllllllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhklkklkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...