Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Mam ochotę na jakiegoś porządnego RPG. albo cRPG

Ygzdemoriones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gothic 1-2 dla klimatu 3,4 dla fabuły kończącej uniwersum :)

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Knights Of The Old Republic. Tu problem jest tylko taki, że za sequel odpowiada Obsidian Entertainment, ale ściśle trzyma się fabuły z jedynki.

Dragon Age. Też od Bioware, ale moar epickości pod koniec jedynki. Dodatkowo masa DLC, które przedłużają żywot gry.

Mass Effect. Same here like Dragon Age.

Opublikowano

RPG: TES V: Skyrim,Mass Effect,TES IV: Oblivion,Wiedźmin,Gothic,Border MPCforum.

cRPG: Star Wars: Knights of the Old Republic,Arcanum, Dragon Age, Fallout, Ultima VII,Wrota Baldura, StoneKeep. ;)

Opublikowano

Wiedźmin, Gothic, Fallout, The Elder Scrolls: Skyrim

Ahhh, te wszystkie gry, najbardziej znane, w które wszyscy grali, ja również, zapomniałem napisać podawajcie mi gry mniej znane, bo te znane to raczej wszystkie znam, a dokładniej grałem już w :

-Wiedźmin 1 i 2

-Wszystkie AC, wiem że to nie RPG

-Mass Effect 1,2,3

-Dragon Age 1 i 2

-Two Worlds 1 i 2

-O Gothicu nie chce mi się wspominać, bo w to każdy chyba grał, ale ok wymienie xD dodam że grałem w wszystkie części

-Risen i Risen 2

-Overlord 1 i 2 nie wiem czy to RPG, ale wymienie :P

-Wszystkie Mount&Blade

-Morrowind, Oblivion, Skyrim

hmmm... Chyba wszystkie wymieniłem, w te wszystkie gry grałem, podajcie mi coś w co nie grałem

EDIT:

Jednak zapomniałem o paru grach xdddd uzupełniam listę

-Dragon Age 1 i 2

Fallout 3 i Nev Vegas

To wszystkie RPG i cRPG w jakie grałem, podajcie mi coś w co nie grałem

Opublikowano

Magicka PL gra naprawdę zajebista możesz grać z przyjaciółmi kombinować własne skille. Ubijasz kogo chcesz i robisz co chcesz. Samouczek nieźle wkurwia ale potem gra jest zajebista! Tak... Ja się na początku zniechęciłem a teraz? NEOsze

Opublikowano

WięksZość już ograłeś widzę. Zostały ci dark soulsy (choć lepiej na konsole jak masz możliwości) kingdoms of amalur reckoning (najlepszy system walki w rpg wszechczasów) i fable 1,2,3 każda kolejna coraz słabsza ale dalej niesamowita. Może jeszcze diablo 3 (choć to tylko h'a's.No i klasyka baldury diablo planescape, arcanum.

Opublikowano

cRPG:

Drakensang - najbardziej polecam The Dark Eye, ale i tak wszystkie są epickie :)

Sam mam pełną edycje Drakensang z CDA, i tylko mogę poprzeć, gra jest wyśmienita. :D

Opublikowano

Neverwinter nights :)

Szablonowe to to, ale typowe ad&d nawet pokazuje jak losuje dmg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...