Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrej gry MMORPG

Ygzdemoriones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję jakieś dobrej gry MMORPG, w której jest otwarty świat, dużo questów i trudno się wbija poziom, gram w Neverwinter i dobiłem 60 poziom w 2 tygodnie, teraz to już nie mam co w tej grze robić, znudziła mi się, czekam aż wyjdzie łucznik i zacznę od nowa, ale teraz szukam gry gdzie jest otwarty świat, pvp, pve, trudne wbijanie poziomów, dużo questów i swobody, raidy, tworzenie postaci, żeby w grze można się zabawić nie tylko przy biciu mobów, ale także w jakieś inne mini gry, czy istnieje w ogóle taka gra ? :D

Opublikowano

Continent of the Ninth (C9 Online) (zamknięty świat, ale tego nie odczujesz bo bardzo dużo dungeon'ów)

Guild Wars 2

Lineage 2

Dragon Nest

Mu Online

Runes of Magic

Opublikowano

Continent of the Ninth (C9 Online) (zamknięty świat, ale tego nie odczujesz bo bardzo dużo dungeon'ów)

Guild Wars 2

Lineage 2

Dragon Nest

Mu Online

Runes of Magic

Lineage 2 mnie zainteresowało, opowiedz mi o Lineage 2

Opublikowano

Lineage 2 mnie zainteresowało, opowiedz mi o Lineage 2

Masz 6 ras postaci, które się dzielą na 2 klasy - wojowników (zbrojnych) i mistyków (mag).

Przemieszczasz się po mapie, wykonujesz misje, bijesz moby. Są gildie, grupy itp.

Gra jest też w polskiej wersji językowej.

Tutaj masz przedstawienie gry:

Jeśli szukasz gry, aby sobie pograć podczas długich wieczorów, to jak najbardziej polecam.

Zapraszam do działu Lineage2:

http://www.mpcforum.pl/forum/25-lineage-2/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...