Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy WorldEdit [Musisz znać!].

marcell2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>> Podstawowe komendy WorldEdit

>> Zarówno jak i dla Gracza jak i Admina

kfeOOrA.png?1?9008

Prosze o zdjęcie % :) poradnik napisany przezemnie!

Zakaz kopiowania!!

1RkW7od.png

Opublikowano

Like kilku nie znałem komend :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Bardziej podoba mi się fakt że w tym poradniku są komendy o których 50% użytkowników niema zielonego pojecia :] Duzy plus za estetyke (jakoś wpadł mi w oko xD), brakuje mi tylko bardziej zaawansowanych funkcji jak: smooth, brush, sphere, flip, itp. :]

hq302_dahaka4.png

Opublikowano

Tutorial o podobnej tematyce był już kilkukrotnie na forum jednak twój ma najlepszą oprawę graficzną. Trzymaj lika za to, że ci się chciało pisać ten poradnik.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W minecrafcie chyba aktualnie nie ma początkujących graczy. Niektórzy, jak np. Ja już zmądrzeli i zakończyli granie w ten syf. Reszta, która się uzależniła raczej większość tych komend zna.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

O co z nowu chodzi!? koleś nie siedzi w dziale minecraft i nie graj w to jak gadasz że syf i ci sie nie podoba..
są początkujący i to jest normalna gra a nie..

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...