Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stacje dysków

Awangard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Chciałem sobie zainstalować grę i wchodzę w mój komputer i okazuje się ze nie ma ,,stacji dysków'' jest tylko stacja dyskietek..
Sam sprzet działa slychac ze się płyta ,,wczytuje'' ale no nie ma nic w komputerze..
Dodam ze jakies kilka tygodni temu było wszystko ok teraz cos na dniach zaczęło się wszystko psuć ;)

Opublikowano

mój komputer > właściwości > sprzęt > menedżer urządzeń > stacja dysków i zobacz czy nie ma jakiś wykrzykników.

Nie nie mam kompletnie żadnych :)

Opublikowano

Windows 8
Tylko tutaj jest kolejny problem...
Podczas wyższego podkręcenia.. wyskakuje błąd ze napotkał błąd i się ponownie uruchomi ;/
Mam tez win 7 i dlatego chciałem zainstalować ale patrze ze tutaj nie ma stacji dysków zadnych

Opublikowano

w necie nie było nic dla 8 tylko dla xp. możesz spróbować to zrobić. ew. jakby się nie udało to musiałbyś przeinstalować system

1. Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.
  2. W polu Otwórz wpisz polecenie regedit, a następnie kliknij przycisk OK.
  3. Odszukaj następujący podklucz Rejestru:HKEY_LOCAL_MACHINE/System/Curretcontrolset/Control/Class/{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
  4. W menu Plik kliknij polecenie Eksportuj.
  5. W polu Nazwa pliku wpisz nazwę savedkey, a następnie kliknij przycisk Zapisz.
  6. Kliknij typ danych UpperFilters klucza REG_MULTI_SZ, a następnie kliknij polecenie Usuń w menu Edycja. Po pojawieniu się monitu o potwierdzenie usunięcia kliknij przycisk Tak. UWAGA: Jeżeli brakuje tego typu danych, przejdź do następnej metody.
  7. Kliknij typ danych LowerFilters klucza REG_MULTI_SZ, a następnie kliknij polecenie Usuń w menu Edycja. Po pojawieniu się monitu o potwierdzenie usunięcia kliknij przycisk Tak.
  8. Zamknij Edytor Rejestru, a następnie ponownie uruchom komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...