Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

System recovery options i wszystkie pliki przepadły :(((

xSchatzi

Pytanie

Opublikowano

Witam, otóż próbowałem zainstalować grę na laptopie Asus i nagle musiałem zresetować laptopa, by gra działała. I wtedy pojawił się problem (system recovery options) i co klikałem, nic nie dało się zrobić, ciągle to samo. Nie dało się wejść na pulpit ani nic. Próbowałem przywrócić system i pliki, ale nic z tego. Wszystko przywróciło mi do stanu fabrycznego i nic nie ma... A gdy chcę przywrócić system, to mam tylko dwie możliwości, właśnie już jak nic nie mam :/ Zrobiło to się o 19:00 dzisiejszego dnia. Proszę o jakąś poradę, bo jak tego nie odzyskam to się chyba zabije...

Pozdrawiam i ten który mi pomoże, stawiam "zgrzewkę piwa"!

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pliki miałeś na partycji systemowej gdzie zrobiło się recovery to są nikłe szanse żebyś odzyskał dane.

Raczej jest pewne, że one zostały nadpisane przez nowe i tyle. Spróbuj przeskanować kompa programem recuva albo GetDataBack.

Są jeszcze inne programy, ale niestety płatne, a i tak nie ma pewności, że coś odzyskasz.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...