Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nowych ras i modów

zeus103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam modów / map na rasy, obojętnie jakie. Mialem kiedys New Race Mod i Demon Craft. Ściągałem pare innych jeszcze, ale to nie działały, były słabo zrobione.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kiedyś zrobiłem rase ale jest nie dokończona:

http://speedy.sh/HygTK/rasa.w3x
https://www.virustotal.com/pl/url/9d008b4c15d5baae49c237f3073fa8c42598fb007eeb2bbd261fffdc73902ae0/analysis/1386003485/

Minusy:

- Na mapie nie ma zwykłej kopalni jest nieumarlych kopalnia i nie da zbierac złota

- Ulepszenie w budynku Matka Roju "Pożarcie" nie działa prawidłowo i nie dodaje do jednostek

- Dużo błędów

- 1 jednostka

Plusy:

+ Nowy budynek

+ Mój pomysł

Jak bede miał czas to ogarne to zrobie ołtarz dla bohaterów itd.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiście stwierdzam , że ciężko o taką modyfikację/mapy na nową rasę , sam szukałem i wiem jak to jest ciężko znaleźć. Sam po prostu dla siebie zacząłem robić własną rasę , każda jednostka , każdy budynek po kolei , oczywiście grafikiem nie jestem jakimś dobrym to na początek poszukałem po necie (głównie workshop warcraftowy) budynków i postaci i zbudowałem podstawowe jednostki i budynki jakiejś tam rasy (już nie pamiętam) . Nie jest to banalnie proste jeśli jesteś zielony ale gwarantuję Ci , że nie jest to aż tak ciężkie na jakie się wydaje. Spróbuj poszukać na necie poradnika do tworzenia nowych jednostek i budynków a potem połącz to i stwórz swoją rasę :>

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...