Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszny Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak:

Popołudnie. Normalnie gram. Znudził mi się exp. Obejrzałem horror "Wzgórza mają oczy " . Włączam metina US. Wchodze na droperka, wszystko normalne, lajcik idę na metki, bo muszę kasę na ninjy odrobić.

Dropie Piece of gem a tutaj nagle : Zetnięcie kompa! Każdy ruch myszki wyłącza monitor i zcina komputer! Tak jakby screeny były zamiast normalnego, płynnego chodzenia komputera!!! Pół ekranu czarne...

Nic nie działa. Myszka i klawiatura. To samo dzieje się na privach. Przeskanowałem pliki, które ściągałem ostatnio. Były to same piosenki ze strony na której nigdy nie było wirusa. Sądze iż jest to "BUG" ( Nie chodzi mi tutaj o błąd w grze lecz o wirusa "robaka" ). Nie wiem już co mam robić . Dzieje się to tylko jak metka mam on przez 5- 10 minut. Poradźcie mi co mam robić.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

1.Moze sproboj usunac metka zainstalowac jeszcze raz

2. Albo uaktualnij sterowniki karty graficznej

3. Lub zrob formata skoro ani myszka ani klawiatura nie dziala wydaje mi sie ze nic innego nie da rady zrobic

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

moze sciagales cos ostatnio i mialo wirusa

przeskanuj kompa i powinno wykryc jakby co

jezeli nie wirus to moze karta graficzna ci zjechala

Opublikowano

moze sciagales cos ostatnio i mialo wirusa

przeskanuj kompa i powinno wykryc jakby co

jezeli nie wirus to moze karta graficzna ci zjechala

Coś z karta pewnie. Dziękuję. Proszę narazie nie zamykać. Nie będę zakładał kolejnego tematu za 20 minut.

Opublikowano

Jeżeli nadal nie możesz normalnie grać to sprawdź czy metin,pulpit i monitor mają taką samą częstotliwość odświeżania. Tzn np. 60mhz.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Hmm raczej nie wirus. :P Też tak miałem ale nie tak często. o.O U mnie to raz na kilka tygodni lub dni. :D Metek się ścina i... koniec. Każdy ruch to czarny ekran. ;) Więc tu może coś być z kartą... procesorem... itp. Najprościej: mi takie coś działo się jak teleportowałem się daleko na MH. Więc musi komp się nieźle męczyć z tym metinem (dużo błędów ;/). Hmm a co możesz zrobić? Reinstal metka, pobierz jeszcze raz (być może źle ściągnięty xP). Możesz też wyłączyć cienie itp. mi to swego czasu zamulało metka o.O. (a Crysis prawie na full detalach u mnie śmiga :D). Jak będzie ci się po tym wszystkim tak działo jeszcze to pisz, a coś wymyśle. :D

Moje patche:

Moje tutoriale:

Opublikowano

Reinstall metka nie pomógł. Ustawiłem taką samą częstotliwość odświeżania tu i tam.Występuje problem z ponownym rysowaniem. Wydaje mi się, że coś z kartą mam. Może komputer był przemęczony - szedł jakieś 13 godzin. Od jakiegoś czasu.. Po włączeniu komputera monitor dalej jest wyłączony. Odłączam wtedy listwe i ponownie uruchamiał mojego grata. Niekiedy uruchomi się odrazu niekiedy po kilku wyłączeniach z listwy.

@Mr0zi0 Nie używam hamachi.

@MrOrches Zobaczę jeszcze z tymi cieniami.

Opublikowano

@up taki problem miałem też nietylko z monitorem ale i z klawiaura i myszką monitor wgl niełączył a listaw była włączona na klawiaturze nieświeciły się kontrolki xD a w myszce laserek ;/

1356885104-U84203.png

Opublikowano

@up taki problem miałem też nietylko z monitorem ale i z klawiaura i myszką monitor wgl niełączył a listaw była włączona na klawiaturze nieświeciły się kontrolki xD a w myszce laserek ;/

Mi all się świeci, laser w myszce jest ale i tak nie odpowiada. Problem trwa nadal - wyłączyłem cienie, ustawiłem taką samą częstotliwość odświeżania, nawet Kaspersky'ego 7 wyłączyłem i nadal! Spróbuje sterowniki przeinstalować. Może zadziała. Ostatecznie format kompa.