Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body - Dt

Ziomek1020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym dojść bodym solo do kowala DT a pozniej moze spróbowac na ripka ^^ i mam pytanie jakie eq lvl skille bony ile defa itp..oczywiscie jest to priv serwer

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

Duzo obrony nie musi byc, ale przydaly by sie wszystkie skille na P :) Duzo na nieumarlych musi byc, bardzo duzo nawet :) A skille przydatne najbardziej to Aura, berek ( do szybkiego ataku, jak sie ma duzo na zdechlaki to mozna walic niz normalnie ze skilla z hita ;p ) wir przedewszystkim :) no i trzystronne/szarza tutaj to juz zalezy od uznania :) chyba jednak wolal bym trzystronne ;p

Opublikowano

Level najlepiej 90+. Eq hwang i jakiś dobry mieczyk(tasak najlepiej). Dużo na nieumarłych. Skille all na P. def 1000+ i powinieneś jak nie wywali do dojść

@Edit

@Up szybszy :)

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

moze najpierw jaki lvl masz i jaki serwer

ale napewno +550 defa a nawet i +600 no skille na P to rzecz jasna na privach duzo na nieumarlych oraz abs na magie strzaly i miecze i buff by sie przydal

dobra bron np bojowy miecz z kd smierci powtorki i potwora +6 i dajesz rade

Opublikowano

@UP z 550 defa nie rozwali metka morderstwa? Spokojnie rozwali :) Wystarczy duzo HP i moze jakies blogo na G/P i nic go nie ruszy :PP

Na DT zrob sobie jakiegos żala duze srednie i we wszystkim duzo na nieumarle i drugie normalne EQ. . . Do 8 pietra idz w zalu i tylko zmieniaj EQ np. na metki morderstwa zrob sobie na diably ;p a na 9 pietro - riperka zrob sobie jakiegos pro zatrutego :> Naprawde zatruty to najlepsze rozwiazanie :PP

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jak na privie hamachi rozwalam ripera to on mi strasznie malo odejmuje, prawie nic :] Tak jakby mial jakies strasznie male DMG - odejmuje po 100-200 a mam 560 deffa... Jakos dziwnie, nawet z tych jego "skilli". Ripera nie jest trudno rozwalic, ale najgorzej do niego dojsc :D

Opublikowano

berka odradzam bo z berkiem beda cie wiecej atakowac przy lucznikach to jest straszny problem chyba ze bedziesz mial duuzo abs na strzaly :)

Opublikowano

Ale najlepszy chyba na Ripka jest Sura WP

Czarowane P - + 800 ataku + czarowana P - 250/300 defa

Tylko trzeba miec 200 inta+ zeby czarowana dawala 300 ataku

i do tego ja sie podniecal kolega BlueBlueSky truciak sr 40+ kd potwora kryta przeszwy i ze smoczego wiru p bijesz 20k+ ok 120 na nieumarlych

i to chyba all

bo zbroja mu az tak bardzo nie potrzebna

ale ja kocham sure wp dla tego to wtracilem ;d

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja osobiscie na privku 507 defa to do kowala lajcik ale pozniej metiny morderstwa to bylo najtrudniejsze bo ribek bilem po 3.5 k + wyaltywaly masa potworow i jeszcze demony ale ubilem :D a potem riper :D z kumplem ale server nagle shuting down i hu z ripa mielismy xD

Chelsea <33

Opublikowano

Ale najlepszy chyba na Ripka jest Sura WP

Czarowane P - + 800 ataku + czarowana P - 250/300 defa

Tylko trzeba miec 200 inta+ zeby czarowana dawala 300 ataku

i do tego ja sie podniecal kolega BlueBlueSky truciak sr 40+ kd potwora kryta przeszwy i ze smoczego wiru p bijesz 20k+ ok 120 na nieumarlych

i to chyba all

bo zbroja mu az tak bardzo nie potrzebna

ale ja kocham sure wp dla tego to wtracilem ;d

po 1 to pytanie odnosnie woja body. Po drugie 120% na dt jest niemozliwe bo max to 100%.

Po drugie jak czytam wypowiedzi PRO DT-owcow to jakby powiedzial neos "rzal i bul"....

Wracajac do tematu:

Chcesz wojem body dojsc do ripa-nie ma problemow,sluchaj sie wujka Roballa ktory ma spore doswiadczenie:)

1 sprawa: Polimofria;] przynajmniej na g do ubicia ripa.

2 sprawa: Kon bojowy (metki 7 pietro do zdobycia mapki)

3 sprawa: 100/80 % na dt (Bransa najlepiej biale zloto+9 bony 20 dt+10% dodanych do PZ),Zelak,upiorna+20% na dt,10 do PZ,Tarcza najlepiej 61+9 (20 dt,15 bloku i nno jak sie uda)Kolce ebo+9 (20 dt,bon na speeda do lurowania spotu na 5[nieoobowiazkowy]),najlepiej fms sr 40+ z bonem 20%dt i szansa na otrucie,ew zatruty o ile masz,niekoniecznie 20% dt,wystarcza dobre sr,lub zwykla nimfa+6/7/8/9 z bonem 20%dt,10 kryta lub cos co lubisz [miod z kd potwora i kryta+4/5]),butki na 29 lvl z bonami na strzaly (abs unikniecie)+"wrodzony bon butow na strzalki)

4 sprawa: Drugie konto z bufem przynajmniej blogo i pomoc na g/p

5 sprawa:skile,w zupelnosci wystarczy aura P,berek g lub P,wira itd nie musisz uzywac bijac moby po 5k (kryta) z placka.

6 sprawa: oddane pamiatki,najlepiej jeszcze matowe lody jak jest mozliwosc,jezeli nie to kd +5(6) w zbroi,defa uchylenia i uniku!),i jezeli mozna to oddane matowe lody.

Z bufem oraz w.w eq robisz sam cale dt. Oczywiscie w butach i naszyjniku oraz zbroi maxymalny bon na pz,ewentualnie w zbroi max pz+% dodanych obrazen do PZ.

Napisalem sie sporo,mam nadzieje ze to docenisz:) zycze powodzenia w wyprawach na ripka,jakbys mial jakies pytwania to pisz PW.

Edit: @down,nie jestes modem,ja reportuje Cie za spam,bo nic do tematu nie wniosles poza nim:)

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Jakie górniki.... temat z lutego... report

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...