Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Przejść Dt?

AwTharok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem lezy w tym ,że gram na modzie kamera , bez mh ani skill hacka ale i tak mnie wywala co 10 - 12 minut. Jak wywali to sie loguje i jestem przed DT. Już próbowałem dziesiątki razy , zawsze mnie wywala na 3 , 4 pietrze.. Na chinolu robi mi sie blad polaczenia z serwerem. Macie jakiś pomysł?

Dam 5 i +

Opublikowano

Nie da rady dojść do ripera bo chiny są daleko od nas i ping jest bardzo duży przez co wolny transfer danych i co jakis czas wywala

@Up

Jaką masz predkosc neta?? Ja mam tyle ile w sygnie i nie moge dojsc. Aha i Znowu o 10sec szybszy jestes :)

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Po 1: Próbowałem grać na sposzczeniu.

Po 2: Mam neta 8mb/16mb w nocy czyli raczej szybkiego (w nocy tez probowałem przejść)

Po 3: Mam kompa który ma okolo 1.5 roku - 4 GB ramu

Po 4: Nie mam żadnych lagów tylko mnie wywala to menu tak sobie bez lagów - nagle jestem w menu.

Może dlatego ,że mam straszny śmietnik u siebie na kompie :lol:

Ale macie jakiś pomysł nie związany z komputerem ,bo myśle ,że to nie jest jego wina.

Dodam jeszcze ,że na PLu dochodze do DT bez najmniejszego laga.

Opublikowano

Moze to wina servera? Silnik serva nie wytrzymuje i wywala Cie. . . Co to wogole za serv? Jesli na hamachi to zrozumiale, że Cie wywala bo moze komp na ktorym stoi jest za słaby ;p

Nie to sdlongju s2. Ma dedyka i inni gracze na luz dochdzoą do DT.

Opublikowano

Nie masz czasami osiedlówki??

Nie mam dialog. Kolega mi mówi ,że go wywalało na spol i modzie a na chinolu go nie wywala. Ale na chinolu robi sie sie blad polaczenia z serwerem...

Opublikowano

Na sd longju ogólnie DT jest zbugowane i wszystkich wywala. Zdarza się ze kilku osobom uda

się dojść ale nielicznym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...