Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia przeglądarki

sops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisze z gory ze nie wiedzialem w ktorym dziale to napisac. W dzaiel "Programowanie Cheatów" nie da sie wiec pisze to tu. Moja juz była dziewczyna widzi moją historie na swoim lapku. Mieszka odemnie kilometr. Mamy osobne nety. Jakim cudem ona na bierzaca widzi moją historie ? Da sie cos z tym zrobic ? Czuje sie troche niepewnie. Moge zadzownic na policje aby mi jakos pomogli ? Nie chodzi zeby ja za kraty. Tylko czy mają swoich programistow co przez telefon pomocy udziela. Do google nie chce mi sie pisac ( chrome ). Prosze o wasza pomoc. Moja historia tak jakby była wysyłana na bierzaco do niej. Sprawdzalem 3 razy czy nie klamie. Podala wszystko dokladnie. Czekam na pomoc. Pozdrawiam

Nie mam pojęcia gdzie to przenieść, więc przeniosę do pogaduszek. :)

"Kody do gier" to na 100% jest zły dział. :P

Opublikowano

Zmień hasło, a u niej nastąpi automatyczne wylogowanie. :)

W ustawieniach Google jest też opcja automatycznego wylogowania ze wszystkich urządzeń na żądanie, ale jak zmienisz hasło uzyskasz ten sam efekt. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To z tym google nie pomoglo maly cytat od niej "cały czas. i wyświetlasz się w historii jako dodatkowy użytkownik komputera pod nazwą 9LOXJ4J" POMOCY LUDZIE ! Na polijce nie pojde bo mam same hakowane pliki. ....

@edit usunąłem konto google i yt : P i nic

Opublikowano

To niech się idiotka wyloguje z Twojego konta. Przecież może. Możliwe, że połączyłeś 2 konta. Wtedy trzeba je rozłączyć w ustawieniach. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wylogowala sie i nadal to samo.

Bylo cos tam z synchronizacja w ustawieniach chrome i rozłaczyłem i czekam asz ona mi odp... mam nadzieje ze nie zrobi mnie w UJA( powie ze juz nie widzi )

Dzięki za pomoc. Wrazie czego oddam sie w rece policji... xD

Opublikowano

Wylogowala sie i nadal to samo.

Bylo cos tam z synchronizacja w ustawieniach chrome i rozłaczyłem i czekam asz ona mi odp... mam nadzieje ze nie zrobi mnie w UJA( powie ze juz nie widzi )

Dzięki za pomoc. Wrazie czego oddam sie w rece policji... xD

A psiarnia Cie wpierdoli za kraty i jebnie pisemko ile masz do zaplaty ....

Po 2 policja ma wyjebane na to czy ktos widzi Twoja historie przegladarki. I powie Ci dowidzenia ;]

Przeinstaluj przegladarke

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Usun Chrome jakimś zaawansowanym programem do UnInstallu, wyczyść rejestr i zainstaluj jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...