Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][BFBC2] Origin

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedziałem się, że w Origin są losowane 3 gry i jakaś będzie za 3 złote. (Przy okazji taka informacja dla niewiedzących:P) Jedna z nich to Bad Company 2. Jak ta gra wygra to chciałbym ją kupić lecz ja i moja rodzina nie zna się na kupowaniu przez internet. Jak to jest z tym kupowaniem? Od razu powiem, że "nie mam" karty kredytowej, jeśli to potrzebne. Co trzeba zrobić/podać by zakupić ową grę?

Opublikowano

Właśnie mnie ucieszyło to, że jest PSC. Tylko, że jak kupię PSC, to jest mały wydruk z kodem, karta czy coś innego? I jak dam na PSC to poprosi mnie o podanie kodu czy coś innego? I jak kupię PSC np za 15 złoty to stracę te 12 czy gdzieś to będę mieć dalej?

Opublikowano

Właśnie mnie ucieszyło to, że jest PSC. Tylko, że jak kupię PSC, to jest mały wydruk z kodem, karta czy coś innego? I jak dam na PSC to poprosi mnie o podanie kodu czy coś innego? I jak kupię PSC np za 15 złoty to stracę te 12 czy gdzieś to będę mieć dalej?

jak wydałeś np. 2 zł z psc o wartości 50 to masz jeszcze 48 zł na psc, to jest coś jak bank, dopóki nie wykorzystasz to masz.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Chociaż da się rozwalać wszystko i gra mi lepiej chodzi od BF3. Szkoda tylko, że serwery są do 32 osób... Mapy moim zdaniem ogromne, a osób po 16 w drużynie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...