Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 i aktualizacje

TheDarkStarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż ostatnio chciałem sobie popykać w BF'a 3 na multiplayer. Jednak by to zrobić trzeba pobrać aktualizacje, które trochę warzą. No i tu jest problem. Internet mam limitowany na 14 GB na miesiąc i nie mam zamiaru tracić go, bo i tak na koniec miesiąca mi go brakuje. No więc, czy można by było ściągnąć aktualizacje gry bez korzystania z 'cudownego' programu(ORIGIN), a pobrać go w pliku ZIP, lub coś co można przerzucić z kompa na kompa. Ściągnąłbym je z neta od kogoś innego jednak nie mogę znaleść żadnych poradników, linków czy cokolwiek.

Jeśli trzeba to ściągnąłbym z ORIGIN jednak, chciałbym to uzyskać bez instalacji gry na innym kompie.

Więc znacie jakieś poradniki, linki czy cokolwiek? Próbowałem znaleść coś w GOOGLE jednak bez skutku.

Opublikowano

Wymontuj dysk twardy i zanieś go komuś kto ma dobry internet :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Popytaj może ktoś ma peandrivea 32bg albo dysk przenośny może Ci pożyczy innego sposobu nie widzę, nie masz może w nocy jakiegoś darmowego pakietu? ja mam 12 gb dziennego i 50 gb od 1 do 7 rano z lte cyfrowego polsatu no ale mam jeszcze radiówke więc wiesz...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

@UP

Abu zgrać na dysk zewnętrzny to musi kolega mieć BF3 na swoim kompie -.-

Musisz wymontować dysk twardy i pójść do kolegi

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Mam jeszcze ostatnie pytanie. Czy da radę zainstalować jakieś gry (w tym przypadku bf) na dysk przenośny lub pendrive'a (np. 64 GB) i uruchamiać daną grę bez przenoszenia plików na kompa? Chcialbym tak zrobić i pójść do kogoś i przez inny internet na innym kompie wraz z zainstalowanym bfem, ściągnąć aktualizację bfa. Podobnie chyba jest z konsolami, ze sie instaluje gry na dysk, tylko chyba tam potrzebny jest specjalny dysk, a nie wiem jak będzie z pendrivem. Prosiłbym o szybką odp. ;) Może warto będzie zainwestować w jakieś inne gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...