Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

śmieszne uwagi

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moje, ale wyjątkowo zabawne. :P

1. "Uczeń zapytany jak ma zamiar zdać do następnej klasy odpowiedział: "Na czitach ku*wa"

2. "Uczennica zapytana, czy pokaże mi zadanie domowe, odpowiedziala "Błogoslawieni Ci, co nie ujrzeli a uwierzyli"

3. "Uczeń skacze i chowa sie pod ławkami,twierdząc , że jest assasynem"

xD

Opublikowano

Na tescie odpowiedział na wszystkie pytania "Bóg" popierając to argumentem "Bóg jest odpowiedzią na wszystko" ;D

Opublikowano

"Gdy spytałem czemu Bartosz spóźnił się na lekcję religii odpowiedział - Jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy" - po ostatniej wywiadówce rodzice śmiali się z tej uwagi ;)

Gdy jeszcze miałem muzykę - "Spiewa na lekcji muzyki".

Opublikowano

Nie moje lecz równie zabawne.

Z radości, że nie ma nauczyciela, zwalił tablicę.

Adam każdego dnia przychodzi do szkoły cuchnący cebulą. Na pewno robi to złośliwie.

Molestuje koleżankę długopisem.

Na klasówce z informatyki twierdzi, że wcale nie ściąga, tylko kopiuje.

Michał S. przynosi sok jabłkowy w butelce po wódce, do tego zmienił hasła w szkolnych komputerach id poniedziałku nie ma informatyki. Hasło każe nam zgadywać.

Spóźnił się na pierwsza lekcję, tłumacząc, że na śniadanie było spaghetti i musiał wciągnąć kluskę do końca.

Opublikowano

Uczeń podczas lekcji niemieckiego krzyknął "Stop Nazistom!" i do końca lekcji nie wrócił do sali.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawid krzyczy do kolegi ''pchaj ja mocniej !''

Uczen na lekcji niemieckiego powiedzial ze nie bedzie sie uczyc hitlerowskiego jezyka , po czym wyszedl krzyczac '' Deusthland Shize ! ''

Uczen na lekcji matematyki grozi mi ze w przyszlosci zostanie platnym zabojca i jesli nie dostanie piatki bede jego pierwszym celem...

Uczen spiewa na lekcji '' (imie nauczyciela) stracilas cnote noca , bo sama tego chialas ''

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Naraża kolegów na śmierć, rzucając kreda po klasie.

Na wf-ie nosi za małe spodenki. Zapytana dlaczego, twierdzi, ze takie są bardziej sexy.

13566342761024363172.png

Już niebawem 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rzucaliśmy jakimś papierkiem po klasie i wpadł pod biurko nauczyciela (nie było go w klasie), chciałem przesunąć trochę te biurko, w tym samym momencie wszedł nauczyciel i dostałem uwagę "chciał ukraść biurko". ;-;

img.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...