Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] celownik m416

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obojętnie jaki ACOG + magazynek 15.

Scope można też ten na msc ale po co? Skoro na nim jest mały rozrzut, a m416 to i tak no recoil po customie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wiem że lepiej aby dana rzecz była praktyczna niż lepiej wyglądała ale mnie bardziej interesuje takie ustawienie hmm... jak by to opisać.. Raz grałem z m416 bo podniosłem czy coś i ona miała takie zajebiście fajnie wyglądające pogrubienie w okolicach tłumnika .. jak to zrobić ;d ?czy to cqb było bo już nie pamiętam '[

Opublikowano

Wiem że lepiej aby dana rzecz była praktyczna niż lepiej wyglądała ale mnie bardziej interesuje takie ustawienie hmm... jak by to opisać.. Raz grałem z m416 bo podniosłem czy coś i ona miała takie zajebiście fajnie wyglądające pogrubienie w okolicach tłumnika .. jak to zrobić ;d ?czy to cqb było bo już nie pamiętam '[

To było CQB (tylko za NX) , lepsza wersja m416. CQB jest o wiele lepsze od zwykłego m416. Jak nie chcesz wydawać NX to jest za GP - trochę gorsze, ale nie pamiętam od jakiego levela - chyba 2LT)

@up jak dawałem to jeszcze nie było twojego :/

Opublikowano

To było CQB (tylko za NX) , lepsza wersja m416. CQB jest o wiele lepsze od zwykłego m416. Jak nie chcesz wydawać NX to jest za GP - trochę gorsze, ale nie pamiętam od jakiego levela - chyba 2LT)

@up jak dawałem to jeszcze nie było twojego :/

przykro ... ok czekam na przecene

end

giftnij ktoś m416 cqb na 1 dzień BiTtErLoVeR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...