Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Archer na restia.eu

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry
Mam archera na resti 45 lvl, zaczalem zarabiac od wczoraj na medalach w trudnym lochu. Chce tutaj troszke posiedziec i zrobic jakies eq/skille itd. I mam pytanie ile hajsu uzbierac i isc dalej z lvl ?Co kupowac na poczatku ? Prosze o pomoc

PS. Moje eq - ebo+9,ebo bransa+8, kozaki +8, maska kolcza+8, jelon sr33, okragla tarcza+6,wisior zwykly z hp, zbrojka lwiej mrowki +9

REFFFFFFFFFFFFF

Opublikowano

Hajsu jak najwięcej, siedź tyle ile Ci się bedzie chciało.

Na 45+ najlepszym rozwiązaniem będzie dobra zbroja i broń. To jest podstawa. Potem zajmij się okrągła (min. +7/8). Do tego jak najwięcej PŻ/defa.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Chcę expić na marmurku z jelonem czy te 33 śr starczą ? Kupować zbroje na 42lvl z kd a następna dopiero stal/fukcja?Moja dotychczasowa zbroja ma całkiem dobre bony 1,5 k pz 7 % do pz 30 atak i nie wiem czy kupować ta na 42 lvl czy wbić kd do tej na 34, poradźcie :>

Opublikowano

Chcę expić na marmurku z jelonem czy te 33 śr starczą ? Kupować zbroje na 42lvl z kd a następna dopiero stal/fukcja?Moja dotychczasowa zbroja ma całkiem dobre bony 1,5 k pz 7 % do pz 30 atak i nie wiem czy kupować ta na 42 lvl czy wbić kd do tej na 34, poradźcie :>

Jeśli 33 starcza to zostaw, szkoda hajsu. Ale jeśli masz/będziesz miał hajs, to kup coś lepszego.

Co do zbroi - ja bym kupił na 42+8/9 z porządnymi KD i dobrymi bonami.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No dobra, jutro zakupie i zmiksuje jelona a ta zbrojka na 42 lvl do którego lvl starczy ? Kupować na 61 czy od razu stalke ?

Opublikowano

Nie kupuj na 61, poza tym rzadko kto ją ma. Kupuj od razu stalkę, cena stalki dla ninji to max 900kk.

Za misję z zębami dostajesz zbrojkę na 34 +9, nie kupuj tej na 42 z kd, bo to nie ma sensu. 70 lvl bardzo szybko się wbija, musisz tylko buffa mieć.

Najlepiej zrób dropa 35 body na medale w trudnym lochu, w godzinę ze 100 uzbierasz co daje ci ok 250 - 300kk.

Opublikowano

Buff jest,niedlugo skille G. Dropa nie chce mi sie robic a ninja tez sobie dobrze radzi, spot na luzie biore. 200 kk już mam i spróbuje kd defa +5 włożyć

Opublikowano

Ja ci szczerze mówię, mam 101 mentalem i naprawdę wiem co i jak na serwerze.

Kokosów nie zarobisz potem, lepiej sobie zrób tego dropa 35 na medale, bo na nich jest spoko zarobek, a potem żeby zarobić to musisz mieć już pro eq żeby an baronówne lub azraela latać.

Doexp do 61, tarcze założysz, potem do 70 to stalke kupisz.

Opublikowano

Drop tyle czasu medale ile dasz radę, znaczy ile będzie Ci się chciało.

Hajsu nigdy za mało w metinie, zawsze się przyda.

fazb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...