Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd na plikach derina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem zrobilem serwer na plikach derin tak dla zabawy z kolego na hamaku i nie moge z nim grac. Chodzi o to ze serwer jest ale on dziala tylko dla mnie nawet ci co sa w hamachi nie dziala im strona tylko mi. Port map wlaczony, zapora off, anti wir wylaczony, gg i inne ts skype takie tam tez, i nic nie dziala. Czy ktos by powiedzial jak moge zrobic serwer hamachi dla mnie i dla kolegow na plikach derin? Moge pobrac inne jak trzeba, ale bardzo prosze o tuta bede wdzieczny i to bardzo. Najlepiej jakby ktos wytlumaczyl przez skype :P lub video tuta by dal. Moj skype to buffcio44

Dzieki z gory.

Opublikowano

Zapewne oni maja zle ip wpisane w roota i wchodza na strone rowniez ze zlym ip . Jesli serwer stoi na Twoim komputerze to podajesz ip z hamachi z koncowka .100 dla siebie lecz inni , ktorzy chca zagrac musza miec ip z normalna koncowka . Sprawdzcie to ;] Jesli nie zadziała to posprawdzaj czy na pewno wszystko masz zrobione tak jak trzeba w rootach . Tutoriala nikt Ci nie bedzie pisal bo jest w oryginalnym temacie Derina masz link jakbys czegos nie wiedział ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/960438-dl-pliki-serwerowe-by-derin/
Pozdrawiam

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...