Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mk Jogo

PrestoneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam problem z mk jogo . Mianowicie dziala wszystko ladnie tylko gdy gram na nordicu , kiedy przenosze sie na westa , niby tez dziala wszystko pisze sie podłączylem, ale jednak nie dziala . Napis na czacie ze cos tam cos tam MK jogo loaded nie znam sie dokladnie , ale nie . W skrócie MK Jogo na wescie nie dziala , a na nordicu wszystko trybi . Mam win 8 64bit. Ktos pomoze ? ;x

QYUhDIk.png

Opublikowano

Też mi na wescie ostatnio nie działał,spróbuje na eune,ale myślę że jest to problem zabezpieczeń...(niby są takie same na każdym serverze,ale kto wie co firma MK jogo kmini).

Opublikowano

Też mi na wescie ostatnio nie działał,spróbuje na eune,ale myślę że jest to problem zabezpieczeń...(niby są takie same na każdym serverze,ale kto wie co firma MK jogo kmini).

Mi działa na każdym serwerze, nie jest to żaden problem w zabezpieczeniach

Spróbuj piznąć taką bajerancką gwiazdkę przy tym acc. z EUW, a konto z EUNE wyłączyć tym śmiesznym suwakiem:

gtMTiQQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...