Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Szablon Forum Takie Jak Priv-Metin2

tjbbdesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

Art. 78 ustawy o prawie autorskim zawiera katalog roszczeń, z których może skorzystać autor w przypadku naruszenia jego praw osobistych.

Zgodnie z art. 1 ust. 1 ustawy przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia (utwór).

Nie miałem prawa do graficznego wyglądu forum, usuwam download jeszcze dzisiaj.

Kodowanie oczywiście jest moje, ale grafika nie. Przepraszam za kłopoty

Opublikowano

Po kolei co robimy. dam to na przykladzie unl.pl

1.Jak zarejestrujemy dane Konto/Strone wchodzimy w ftp (Polecam Filezille) , w zakladke public_html

Instalujemy tam dana ver.phpBB2 by przemo

Link jak zainstalowac :

http://www.webmasterzy.org/index.php?showtopic=24139

2. Gdy uda nam sie to zrobic , wchodzimy w ftp , wgrywajac w zakladke :

public_html/templates/xLast <-- tutaj wgrywamy dany Style.

3. Zostaje nam tylko zalogowac sie do panelu admina , i zmienic Style z podstawowego na xLast.

v/rtual

Opublikowano

Uwaga!

Chcę rozwiać wszystkie wątpliwości.

No więc tak, zaczęło się od tego, że raxon polecił mi prywatny serwer xlast.pl ; Zagrałem na nim, chciałem mieć GM'a więc zapytałem co mam zrobić?!

Odpowiedziano mi, że jest zapotrzebowanie na szablon. Dostałem *.psd wykonane przez RAXONA do zakodowania. Pobrałem więc na szybko styl subsilver i zacząłem przerabiać.

Po 7 godzinach żmudnej roboty udało się. Styl był w 90% Gotowy. Wstawiłem go na teststyli. Nikt się nie odezwał po szablon więc sobie był. Był to jeden z największych i najbardziej podobających się dzieł jakie stworzyłem. Za 3 tygodnie (zaraz po naprawie komputera) napisał do mnie raxon:

"Ej ty! Czaj ! Carbonik ukradł Ci styl!"

Zobaczyłem forum, rzeczywiście ! Ten złodziej wziął ukradł mi szablon. Usunął mnie ze stopki. Postanowiłem się zemścić. I tak oto jest tutaj ten szablon w downloadzie

Postanowiłem napisać tego posta, bo jak widze, co pisze trebusik na czacie, że to ja WYKRADŁEM szablon, że NIE ja go pisałem tylko TREEZ-DESIGN. TO MI SKRĘCA KICHY!

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście ale jeszcze niedawno na forum tego serwera (forum.xlast.pl) był szablon żywcem skoszony z MPC!!

@topic

cd. tego tematu to powie mi ktoś czemu jak klikam w panel administracyjny bo chce zmienić szablon to wyskakuje mi błąd? Dokładnie to:

Not Found

The requested URL /login.php/ was not found on this server.

Opublikowano

niepoprawnie jest skonfigurowany plik login.php lub został usunięty w czasie ładowania stylu.

Wrzuć go spowrotem. I na dodatek może źle się logujesz lub coś takiego. pokombinuj

Opublikowano

na fora.pl jest to niemożliwe, ponieważ ten hosting nie udostępnia danych FTP.

Najlepszym sposobem jest zrobienie na xaa kropka pl, hosting jest płatny, ale kosztuje bardzo mało, nie ma reklam i można śmiało wykupić domenkę .pl

jeżeli sa do mnie jeszcze jakieś pytania proszę kierować je tutaj, bądź na PW.

UWAGA!

Chętnie podejmę się stworzenia nowego stylu dla obojętnie jakiego forum, tematyka jest dowolna

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę napisać do mnie na PW, podsyłając plik *.psd do projektu.

Robię to oczywiście za darmo i z dobrego serca. (proszę nie usuwać mojego podpisu ze stopki)

Pozdrawiam serdecznie, tjbbdesign

Opublikowano

Siema a jak ja go dam do mojego forum nie będzie żadnych kłopotów rozumiem bo ten carbonik mi mówił że zapłace kare 20 000 zł i mówił że mam u niego sprawe w sądzie a sam zaje... ci styl ale ja ten styl Xlast mogę mieć czy mam go skasować ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UP nie bój się przecież styl jest by tjbbdesign

@TOPIC możesz wysłać linka z downloadem na pw? pls. nie było dłuuugo i nie miałem jak zobaczyć

d41d87de5caf7a3b0365ce005fa8ef86.jpg

Zaufali Mi (Postawiłem u nich serwa):

FoX?!

Only Head Shot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...