Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam pytanie , wiadomo dlaczego strona bol'a nie działa

a i chodzą pogłoski że ma być bol 2.0 dużo droższy itp , wiecie coś na ten temat ?

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Jeżeli ma wyjść coś w stylu "BoL v2.0" to ja nic nie wiem ale uważam że to troche debilizm. Co do strony to nie wiem. Wydaje mi się że w najbliższych kilku godzinach strona zacznie działać. Co się z tym wiąże nie można (przynajmniej u mnie) uptadować BoL'a.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

@Up
Podaj linkacza gdzie on to napisał. Bo sam jestem ciekawy bo ostatnio kupiłem vipa na miesiąc.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano
Opublikowano

mój boże... koleś który napisał o bolu 2.0 robił sobie jaja -,- widzialem ten post

czy ty kurwa jesteś idiotą?

Wszyscy od miesięcy czekają na zapowiadaną wersję BoLa 2.0 a ty pierdolisz że sobie ktoś robi jaja?

Tak, masz rację. Twórca bota robi sobie z nas jaja :D

Opublikowano

Next ETA for BoL 2.0 will be on Monday for DDEVS, i believe there will be a week of testing and finding bugs. Then released for public. (Dont take this as 100% information, but thats the information i have right now).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...