Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BOTA NA HEMATY RAVIA

jesion1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam sprawnego działającego bota na hematy. Jak ktoś miałby chwile to fajnie by było abym dostał cały folder <3 ale nie będę wybrzydzał. Bardzo było by fajnie jakby ktoś był tak miły i podzielił się swoimi informacjami na ten temat.

Opublikowano

Jest jeszcze 1 mały problemos, "The dynamic link library "DevIL.dll" could not be fund" oco kaman? :/ aa i czy tego moda instaluje do METIN 2 PL czy do Ravi? Dodam ,że zainstalowałem do pl'a

Opublikowano

pliki .dll wrzucasz do folderu z grą a potem do folderu dll

nie wrzucasz prostu do gry, tylko tam masz 1 folder o nazwie 'dll' tam wrzucasz wszystkie dlki.

najlepiej zainstaluj od nowa ravie na pulpicie.

zajebany w nocy, post jest niżej poprawny.

Opublikowano

Czyli wkońcu instaluje moda do ravi czy metka pl? zaraz jeszcze wgram te pliki dll do folderu i dam znać

Zrobiłem jak mówiłeś te pliki dll dałem do folderu dll i znów jebaniec szukał tego devilla jebanego, skopiowałem te pliczki z folderu dll all wkleiłem normalnie do clienta i znów błąd ,że LOG i jakieś global error global name "dbg" is not dificut. Co ciekawsze zainstalowałem na nowo metin2 pl dodałem moda i cwel znów chciał DeviL'a dałem kurwie co chciała i dalej jebana nie działa. Powoli zaczynam się wkurzać pomóżcie mi proszę bo zaraz mój new laptopek spierdoli się przypadkiem z 5piętra

Opublikowano

Czyli wkońcu instaluje moda do ravi czy metka pl? zaraz jeszcze wgram te pliki dll do folderu i dam znać

Do Spachowanego Metin2.pl

Lub innego clienta który posiada tą samą wersje GAME.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

tobie chodzi o moda, da faq.

metin2 mod pobierasz stąd;

http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

wrzucasz go do max spatchowanego metka pl`a. a dokładnie do ścieżki;

gameforge live - games - pol pol - metin2 i tutaj

tam instalujesz a potem wgrywasz wszystkie serverinfo itp. dokładnie autopickup nie jest ci potrzebny, wgrasz sobie item_ravia na ravie i będziesz widział tylko hematy i poty, więc git.

Opublikowano

tobie chodzi o moda, da faq.

metin2 mod pobierasz stąd;

http://metin2mod.tk/ml2012sf.html

wrzucasz go do max spatchowanego metka pl`a. a dokładnie do ścieżki;

gameforge live - games - pol pol - metin2 i tutaj

tam instalujesz a potem wgrywasz wszystkie serverinfo itp. dokładnie autopickup nie jest ci potrzebny, wgrasz sobie item_ravia na ravie i będziesz widział tylko hematy i poty, więc git.

zaraz to zrobie daj mi 10minutos

w moim przypadku wrzucam moda do ścieżki; gameforge live - games - i tutaj bo inaczej nie mam

zrobiłem kapitanie tak jak mnie nakierowałeś i to samo: tu masz ss jak dokładniej to wygląda http://speedy.sh/HQUFK/Bez-tytulu.png

Opublikowano

zaraz dam znać jak działania prebiegają

usuń całego PL`a i musisz zainstalować jeszcze raz niestety.

musisz mieć ścieżkę - gameforge -> games -> pol pol -> metin2

co oznacza to POL POL ?

Opublikowano

Wszystko co podałem to foldery.

dopiero po folderze 'POL POL' jest folder 'metin2' w którym jest cały metin2 do którego wgrywasz klienta. ma to wyglądać tak

1385250386-U316234.png

Opublikowano

metin mój jest najnowszy, oficjalny z metin2.pl

jakby było z 2008 to by nie było gameforge.

czyli w games masz już cały folder z metinem?

daj mi ss całego folderu

Opublikowano

dobra zaraz skończe aktualizację, ale wydaje mi się ,że liptonem to zaśmierdnie

ok mam, zainstalowało się podwójnie tak jakby, instaluje moda właśnie

Dziena mordo wszystko działa tylko serverinfo pobiore i git, mam u ciebie dług jak coś na Woli nie halo to Pw :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...