Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z wejściem na ravie.

xXENJOYXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , grając wczoraj na ravi było wszystko ok lecz dziś od rana wchodzę i pisze że nie można nawiązać połączenia z serwerem.Uruchamiam oczywiście jako admin nic. W dodatku patcher nie wyszukuje nowej aktualizacji a gdy uruchamia się po nim okienko gry pisze setting cookie...

Jak wymusić aktualizacje , ponieważ usuwanie jakiegoś pliczku nie dawało rady.Przedtem miałem ten problem ale gdy dostałem najnowszą wersję gry to już prawie o tym zapomniałem , ale przecież co aktualizacje nie będę ściągać nowego clienta.

Posiadam system Vista 32bit.Antyvirus to AVG i próbowałem nawet wyłączania pełnej ochrony aby zrobić aktualizacje ale to nic nie dało.

post-140513-0-40256300-1385205402_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyczyść też cookies z przeglądarki (explorera też).

Nic to nie dało , nawet zainstalowałem Jave 7 wyłączyłem cały proces AVG i nic mam tylko odpalone procesy systemowe , karta graficzna , przeglądarka , muzyka więc nie wiem co mi blokuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...