Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Szukam telefonu dotykowego z wyświetlaczem minimum 3,5 cala. Telefon będzie służył głównie do przeglądania internetu, więc zależy mi na ekranie najlepiej 4 cale. Cena do 300zł, chyba, że coś dużo wydajniejszego będzie do 350zł. Proszę o propozycję telefonów, które jak na tak niską cenę wystarczą do przeglądania internetu na w miarę dobrym poziomie.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Cześć!

Szukam telefonu dotykowego z wyświetlaczem minimum 3,5 cala. Telefon będzie służył głównie do przeglądania internetu, więc zależy mi na ekranie najlepiej 4 cale. Cena do 300zł, chyba, że coś dużo wydajniejszego będzie do 350zł. Proszę o propozycję telefonów, które jak na tak niską cenę wystarczą do przeglądania internetu na w miarę dobrym poziomie.

Nowy, czy może być używany? :)

Opublikowano

Może być używany ;) Z tego co widzę to dla tego taka różnica cenowa, ponieważ w Soli jest 2 rdzeniowy procesor + 8gb wbudowanej pamięci, a w Neo V 320mb, więc gdyby mi przyszło kupić Neo V, to karta pamięci obowiązkowa z tego co widzę :) . No i wyglądem się różnią, ale to już zależy od człowieka kto jaki wygląd woli ;)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...