Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojda mi gry na ten komputer? Dobre gry.

matimati122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamięć: bede dziekowac za pomoc
8 GB

Szybkość Pamięci:
1333 MHz

Karta Graficzna:
Radeon HD 8470D

Pojemność dysku twardego:
1 TB

Rdzeń Procesora:
Dual Core

Typ Procesora:
AMD A6 6400K

Szybkość Procesora:
3.90 GHz

Graficzny typ procesora:
Integrated/On-Board Graphics

http://www.ebay.co.uk/itm/Fierce-Ge13-Cheap-Gaming-PC-Budget-Desktop-Computer-3-90GHz-8GB-1TB-2YR-WARRANTY-/151146288027?pt=UK_Computing_DesktopPCs&hash=item233105539b

Wiecej informacji w linku

• 2 YEAR WARRANTY
  • AMD A6 6400K 3.90 GHz Dual Core
  • 8 GB 1333 MHz Memory
  • Radeon HD 8470D Graphics
  • 1 TB Hard Drive
  • DVD/CD Rewriter Optical Disc Drive
  • CiT 1017 Black Part-Mesh Gaming Case with 500W PSU
  • Gigabyte F2A55M-DS2 mATX Motherboard (more information here)
  • Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps LAN
  • 2x Front USB 2.0 Ports and 4x Rear USB 2.0 Ports
  • 5.1 Channel HD Audio
  • 6 X SATA II 3GB/s Ports
  • 1 X PCI Express 2.0 X16 Slot
  • 1 X PCI Express 2.0 X1 Slot
  • 1 X PCI Slot
  • 2 X PS/2 Port (For Keyboard / Mouse)
  • 1 X DVI Port
  • 1 X VGA/D-Sub Port
  • UK Mains Cable Included
  • All Relevant Driver Discs Included

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

Nie pójdą. Zintegrowana grafika. Zasilacz pewnie bomba wodorowa. Allegro?

Podaj budżet, złożę Ci najlepszy zestaw cena/wydajność.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie pójdą. Zintegrowana grafika. Zasilacz pewnie bomba wodorowa. Allegro?

Podaj budżet, złożę Ci najlepszy zestaw cena/wydajność.

Ta jestes zjebem :) Pojda dla twej wiadomosci bo teraz se pocinam w assassins creed 4 na full detalach

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Opublikowano

Ta jestes zjebem :) Pojda dla twej wiadomosci bo teraz se pocinam w assassins creed 4 na full detalach

hahaha w rozdzielczości telefonu to się nie dziwie, radzę też popracować nad kulturą osobistą i używaniem polskich znaków ortograficznych

@edit skoro wiesz lepiej to po kiego się nas pytasz ?

Opublikowano

Nie ważne, że zestaw jest niewarty swojej ceny, nic w nim nie rozbudujesz i może w każdej chwili się spalić...

Jeśli grasz w asasiny zgredy (nowsze nie pójdą), metiny, minekrafty to Ci wystarczy, ale wiedz, że zadowolony nie będziesz... Gry typu bf3, cody, far craje itp na tym kompie nie pójdą. Tyle.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie ważne, że zestaw jest niewarty swojej ceny, nic w nim nie rozbudujesz i może w każdej chwili się spalić...

Jeśli grasz w asasiny zgredy (nowsze nie pójdą), metiny, minekrafty to Ci wystarczy, ale wiedz, że zadowolony nie będziesz... Gry typu bf3, cody, far craje itp na tym kompie nie pójdą. Tyle.

Hhahaha smieszny jestes, teraz mi ladnie chodzi ac4.

Malo kolorowe?

Opublikowano

Mi AC4 działa na FHD na ultra na 8800gt :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

I Komputer byl z far cry 3, ladnie chodzi na full detalach

I WYPIERDALAJ BO SIE NIE ZNASZ!

Sprawdzilem BF3, ladnie tez chodzi, wiec sie kurwa nie znasz i tyle!

Malo kolorowe?

Opublikowano

I Komputer byl z far cry 3, ladnie chodzi na full detalach

I WYPIERDALAJ BO SIE NIE ZNASZ!

Sprawdzilem BF3, ladnie tez chodzi, wiec sie kurwa nie znasz i tyle!

Ładnie to znaczy na monitorze crt na minimalnych przy 40FPS?

25hmxok.png

Opublikowano

No i na wuj założyłeś ten temat? Żeby się pochwalić że kupiłeś z*ebany komputer do którego za rok nic nie wciśniesz nowego. Cieszymy się że rodzicie na święta ci kupili nowy komputerek, ale powinni jeszcze zainwestować na twoją wizytę u psychologa.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Już po nicku widzę że EGO jest wyższe od IQ :D Ten ziomek tylko kłamie albo trolluje. Na tym kompie to ja odpale Czarnobyl : terrorist Attack xD

76561198122231440.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ok to nagram :> Zobaczymy jebniete dzieci neo

Malo kolorowe?

Opublikowano

Ok to nagram :> Zobaczymy jebniete dzieci neo

Innych wyzywasz a ty się niczym nie wyróżniasz, również nie wieże jak takie gry mogą ci działać jak ma dużo lepszy komp od twojego a ac 4 by mi nie poszedł, napisz jeszcze ze przeszłes watch dogs

graphic.png
Opublikowano

Komputer z allegro, bardzo słaby nie do gier. (Chyba że Duke Nukem 3D)
Jeśli mówisz że się nie znamy to znaczy że założyłeś ten temat tylko żeby się pochwalić albo żeby ktoś przyznał ci rację.
Ewentualnie jeszcze troll, ale ja bym bardziej stawiał na podstawówkę (ok. 4-6kl.)
I tak się założę że napisze:
"Ta dzieciaku ja mam 18 lat"

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Karmicie trolla i tyle. Mnie się zawsze moderator przyczepi o ofttopic, a taki tu gnoi wszystkich wokół i jeszcze nic.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Komputer już jest zakupiony, a autor sprawdził już jego "możliwości" więc temat został wyczerpany.

Zamykam w celu zaprzestania bezsensownych kłótni i wyzwisk.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...