Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W jaki zposób można podciągnąć z laptopa do xbox ethernet [daje lajki!]

wrona1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o to. mam internet zte 60 z t-mobile podłączony pod kompa jest to wifi tylko że podłączone usb i czy mogę w jakiś spodub podciągnąć kablem ethernet z laptopa do xboxa żeby był internet czy jest to możliwe ???

Proszę o instrukcje za poprawną odpowiedz daje lajki !!!!!!!!!!!!

Mam windows 7 system operacyjny . prosiłbym o wytłumaczenie czy da się do zrobić. bo wifi nie mogę bo mam xbox 360 elite 120gb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem jak działa ten internet przez USB bo nie miałem z nim nigdy do czynienia, ale skoro wi-fi, to może wystarczy zakup do xboxa odbiornika wi-fi ?

Opublikowano

Musisz albo kupić router do którego podpinasz modem, albo udostępnić internet z komputera (wymagany windows 7) .

Opublikowano

wiem właśnie chciałem z neta z komputera podciągnąć internet przez ethernet do xboxa żeby ciągnął właśnie mi oto chodzi potrzebuje jak to zrobić.

PS. A co do tego adaptera wifi do wszystkich są czy niektóre nie działąją na inne wersje xboxa. JA MAM ELITE 120 GB

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wiem właśnie chciałem z neta z komputera podciągnąć internet przez ethernet do xboxa żeby ciągnął właśnie mi oto chodzi potrzebuje jak to zrobić.

PS. A co do tego adaptera wifi do wszystkich są czy niektóre nie działąją na inne wersje xboxa. JA MAM ELITE 120 GB

Adapter Wi-fi działa z wszystkimi wersjami xboxa.

Opublikowano

REF @ Powracam do pytania mam podłączony do laptopa modem z internetem i czy z laptopa można pociągnąć ten internet przez ethernet do xbox 360 ???

Odpowiedź została Ci już udzielona.

Raczej się nie da, a przynajmniej ja o takim sposobie nie słyszałem.

Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest kupno adaptera Wi-fi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...