Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Program Call of Duty: Ghosts przestał działać

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,gdy próbuję uruchomić kampanię w CoD Ghosts po chwili oglądania tego pierwszego wstępnego filmiku wyskakuje mi błąd:

Program Call of Duty: Ghosts przestał działać.

o4sw8o5zkw30_t.jpg.

Mój procesor: Intel Core i3

Pamięć: 4GB

Karta graficzna: Ati mobility Radeon HD 5650

System: Windows 7 Home Premium 64 bit

Ściągnąłem wersję Reloaded oraz update 2,a wcześniej jeszcze Ram Fixa-nic nie pomogło.

Jak to zrobić,aby wkońcu CoD Ghosts zaczął mi działać normalnie? :D

Opublikowano

W menu nic takiego nie ma? Tylko jak kampanie włączasz? Spróbuj odpalić na najmniejszych/średnich ustawieniach grafiki.

Poszperałem trochę na necie i w ogóle, i może też pomóc wyłączenie innych aktywnych programów.

Masz DirectX11? Możesz też zaktualizować sterowniki karty graficznej.

3t6EGVz.png

Opublikowano

W menu nic takiego nie ma? Tylko jak kampanie włączasz? Spróbuj odpalić na najmniejszych/średnich ustawieniach grafiki.

Poszperałem trochę na necie i w ogóle, i może też pomóc wyłączenie innych aktywnych programów.

Masz DirectX11? Możesz też zaktualizować sterowniki karty graficznej.

DirectX11 mam,sterowniki karty graficznej ściągnąłem wczoraj ze strony producenta(Toshiba),najłabsze ustawienia ,czyli wszystko na "Low" też próbowałem i nadal to samo.

To się dzieje tylko gdy włączę kampanie i chciałbym jeszcze dodać,że gdy miałem update1 wgarny to gra ścinała się pare sekund szybciej,gdy wgrałem update2 ścina się w momencie ukazanym na screenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...