Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ob. 140 vs T62A

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej poczekaj na testy 9.0 gdzie prawdopodobnie będzie 3 MT radziecki :)

Oba czołgi są dobre, zależnie od Twojego stylu gry, ale dla mnie lepszy byłby ob. 140.

Na Twoim miejscu wstrzymałbym się z wyborem i poczekał na nowego MT (100mm pod kątem 60° lepsze działo i mobilność) lecz prawdopodobnie będzie cała nowa linia, a teraz robić kolejną 10t

Opublikowano

Najlepiej poczekaj na testy 9.0 gdzie prawdopodobnie będzie 3 MT radziecki :)

Oba czołgi są dobre, zależnie od Twojego stylu gry, ale dla mnie lepszy byłby ob. 140.

Na Twoim miejscu wstrzymałbym się z wyborem i poczekał na nowego MT (100mm pod kątem 60° lepsze działo i mobilność) lecz prawdopodobnie będzie cała nowa linia, a teraz robić kolejną 10t

Co mi z tego ?

Jak wszyscy tam strzelają z golda itp.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

bierz ob bo w przyszłym pachu będzie osobna linia do ob i będziesz musiał od nowa robić

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Mam T-62A, trochę bitew na nim już mam a obj widziałem tylko naprzeciw siebie i dochodzę do wniosku że te czołgi niewiele się różnią. Żaden nie jest lepszy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Co mi z tego ?

Jak wszyscy tam strzelają z golda itp.

To są medy, co za różnica czy spenetrują cię z golda czy bez lol.

shoob.png

Opublikowano

Jak możesz rób ob, potem z t-54 ma być wyjście tylko na t62a a warto mieć raczej obie maszyny skoro jest okazja. Wydaję mi się że t62a pozostaje nadal lepszy, jest wrażenie że więcej odbija i nie piszcie że wszyscy na goldzie cisną bo ta gra jest tak zbugowana że od największych lufek potrafią piździki łapać w gąski na żółto a dingi idą z miejsc gdzie pancerz powinien być przebity na wylot.

@ediit Nie chce mi się szukać ale mam gdzieś powtórkę gdzie tygrys z bliska łapie gold pestke z mojego fv(183) w działo wychodząc z tego bez szfanku tylko z żółtą lufą, jak znajdę to wrzucę.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Hmm bitwa na Prochorowce:

Jako X tier TD stoję w krzakach przy tej długiej drodze. Pacze a tu co chwile ktos zostaje wyspotowany, bo jakiś T-62 se jeździ na środku mapy wystawiając wieże. A strzeliłem i na hita poszedł 100% HP.

FV 183.

76561198018588473.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...