Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wywala do okna logowania!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak włączę serwer i się zaloguje do clienta to wszystko działa a gdy chcę się wylogować lub zmienić postac to trzeba czekać 3 sekundy i gdy po 3 sekundach ma mnie wylogować to wylogowuje z 15 sekundowym opóźnieniem i potem jak chcę się zalogować spowrotem to wywala do okna logowania Co może być przyczyną tego problemu ?

Opublikowano

Już sobie poradziłem wiesz czy jest może jakiś skrypt który sprawdza czy np. Logowanie padlo albo channel1 i gdy logowanie albo jakiś channel nie działa to ten skrypt go włącza tak długo aż będzie działać?

Opublikowano

?

Teraz edytujemy plik CRONTAB by dodac plik LOGON.sh

Wpisujemy :

ee /etc/crontab

Zjezdzamy na dół i wpisujemy linijkę KAZDY ZNAK ODDZIELAMY za pomoca [TAB] !!!

*/x * * * * root /usr/home/game/auth/logon.sh

Gdzie X zmieniamy na dowolną cyfrę . Np: 2 to co 2 minuty bedzie odnawiac logowanie.

Wciskamy ESC wybieramy LEAVE EDITOR >> SAVE CHANGES

Opublikowano

Teraz edytujemy plik CRONTAB by dodac plik LOGON.sh

Wpisujemy :

ee /etc/crontab

Zjezdzamy na dół i wpisujemy linijkę KAZDY ZNAK ODDZIELAMY za pomoca [TAB] !!!

*/x * * * * root /usr/home/game/auth/logon.sh

Gdzie X zmieniamy na dowolną cyfrę . Np: 2 to co 2 minuty bedzie odnawiac logowanie.

Wciskamy ESC wybieramy LEAVE EDITOR >> SAVE CHANGES

Chyba zapomniales dodać zawartość skryptu logon.sh ktory ma sie znajdowac w /usr/home/game/auth/

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...