Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

PolskiRyu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,w tym tygodniu będę kupywal komputer link:

http://www.mediamarkt.se/mcs/product/ASUS-CM1435-NR003S,90952,389031,606873.html?langId=-16 

Nazwy są po szwedzku ale podzespoły po angielsku i teraz moje pytanie czy z tym komputerem będę mógł grac spokojnie w gry typu League of Legends/Minecraft i moglibyście podać (tak na oko) Ile będę miał FPS? Komputer będzie stabilny? Ile dni w tyg będzie mógł chodzić bez wyłanczania? (na oko) Czy karta graficzna jest w miarę ok? 4990kr = coś około 2500 zl PS: Nie proponujcie składania komputera,ponieważ jestem w tym za bardzo zielony.

Opublikowano

Ile dni w tyg będzie mógł chodzić bez wyłanczania? (na oko)

Mój stary laptop, z 1 rdzeniowym intelem 1,5 GHz chodził przez 2 tygodnie i nic mu się nie działo - jeśli komp jest w miarę, nic się nie stanie - po prostu nie może temperatura skoczyć. Jeśli ma się popsuć po dwóch dniach chodzenia (bez wyłączania) to popsuje się po 20 minut grania w Minecrafta.

W Minecrafta pograsz nawet na 1 GB ramu, z 2 rdzeniowym prockiem 2,2 GHz (przybliżam tutaj komputer/laptop mojego kolegi).

Jak mam złożyć sam jak się wogule nie znam? Gorsze bym złożył niz tam jest znając życie.

Sądząc po ortografii, i wypowiedziach też tak sądze :). (bez urazy).

Opublikowano

Prosze o niepisanie takich komentarzy...

Do autora: Podaj link do jakiegos sklepu z twojego kraju KOMPUTEROWEGO, jak w polsce masz np. morele

Ten z allegro lepszy od pozostalych syfow, ale mozna miec duzo lepszy, gdzie zasilacz nie bedzie niebezpieczny

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...