Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na ip

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ,mam pytanko. Czy jeżeli mam konto x (np woj 5 lvl) i konto y (np. ninja 5lvl) i z (np. szaman 5lvl) i logując się na konto X potem wyjdę z gry i zmienię IP to po wejściu na konto Y i Z bez wchodzenia na tym ip na konto X dostanę bana na IP to dostanę bana na konta XYZ czy YZ?

Opublikowano

Jezeli dostaniesz na IP gdy byles na X a nie na YZ to po zmianie IP mozesz wejsc na YZ a konto X zostanie zbanowane raczej na konto a nie na IP

Zalezy o co chodzi dokladniej

Opublikowano

chodzi o to że np. masz 1 główną postać i np. 2 boty. Byłeś na głównej postaci a chcesz bocic, zmieniasz IP, wchodzisz na boty bez wchodzenia na nowym im na konto główne . Dostajesz bana na boty. To dostaniesz też na główne czy nie?

Opublikowano

chodzi o to że np. masz 1 główną postać i np. 2 boty. Byłeś na głównej postaci a chcesz bocic, zmieniasz IP, wchodzisz na boty bez wchodzenia na nowym im na konto główne . Dostajesz bana na boty. To dostaniesz też na główne czy nie?

Ja na ravi tak robię i gdy banują po ip to tylko boty lecą :)

Jak masz neostrade to wystarczy restart routera i masz nowe ip

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeśli w tym samym czasie zalogowałeś się na jedno IP z trzech kont (boty + główne) to wszystkie polecą z banem.

Ale jeśli tylko boty, a gdy skończysz bocić zmieniasz IP i wchodzisz na główne, to bana nie powinno być ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jeżeli IP zmieniasz jak na boty wchodzisz, to zbanuja tylko boty.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

o jaki serwer chodzi? jeśli global PL to nie masz nawet co zmieniać IP bo oni banują tylko konta po mailu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

o jaki serwer chodzi? jeśli global PL to nie masz nawet co zmieniać IP bo oni banują tylko konta po mailu

Zdziwiłbyś się, bo dosyć często banują po IP za bocenie.

Sam tego doświadczyłem :)

Opublikowano

Ja na ravi tak robię i gdy banują po ip to tylko boty lecą :)

Jak masz neostrade to wystarczy restart routera i masz nowe ip

Ja pier**le powiedzialem mu dokladnie to samo ale mi nie podziekuje za pomoc bo przeciez nie jestem modem

Empi nie chodzi mi tu o tego lajka tylko o to ze szary uzytkownik cos powie to nikt tego nie zauwazy , juz pare razy sie z tym spotkalem na forum i nie tylko ja

Opublikowano

Siemka ,mam pytanko. Czy jeżeli mam konto x (np woj 5 lvl) i konto y (np. ninja 5lvl) i z (np. szaman 5lvl) i logując się na konto X potem wyjdę z gry i zmienię IP to po wejściu na konto Y i Z bez wchodzenia na tym ip na konto X dostanę bana na IP to dostanę bana na konta XYZ czy YZ?

To zależy bo jeżeli logowałeś się wcześniej na te konta z jednego tego samego IP to dostaniesz bana mimo iż potem zmieniłeś IP.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...