Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]bota/sam nie wiem

Trynda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnie zostałem źle potraktowany na pewnym servie gdyż widziałem jak admin rozdaje itemki i powiedziałem że powinien każdemu coś dać bo czemu tylko jemu daje ... banet 1234 lata ... mam zmienne ip lecz szukam takiego czegoś widziałem na innym servie że nagle wszystkie sloty zapełniają boty wie ktoś może jak to zrobić ?

Opublikowano

To nie jest bot, tylko program, który, który wysyła tysiące logować z różnych nicków na server. Ty ich nie widzisz, ani nimi nie grasz. Masz po prostu okienko i widzisz, że jest tyle połączeń na server z różnych IP.

Nie wiem jak się nazywa, ale dużo serverów ma przed tym zabezpieczenie. W dodatku nie lepiej sobie darować? Po co masz tracić czas by kogoś ztrollować na kilka minut? Chyba nie będziesz z tym siedział przez całe dnie :D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie zachowuj się jak dzieciak. Daj spokój, jest wiele innych serwerów które są oniebo lepsze od tego na którym grałeś. Nie zrobisz takiego ataku bez doświadczenia, bo możesz zostać wykryty tak jak to było na DragonCrafcie.

Opublikowano

jednak i tak chciałbym to zrobić bo przykre było to jak mnie potraktował a że jestem chory to mam czas więc może podacie?

Opublikowano

Jezeli sam sobie nie napiszesz lub nie kupisz od kogos takiego programu to niestety nie pobawisz sie w to "trollowanie"

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Taki program wiąże się z różnymi konsekwencjami między innymi prawnymi. O ile się nie mylę chodzi Ci o atak DDos, który w prawie polskim jest karany prawnie. Jeśli nadal chcesz takie coś zrobić, licz się z tym, że jest możliwość odpowiedzenia za ten czyn przed sądem.

I tak ogólnie:

Minecraft to tylko gra, nie powinieneś jej brać na serio. Zdenerwowało Cie coś z gry? Wyjdź na dwór, pojeździj na rowerze, spotkaj się z przyjaciółmi lub inaczej OCHŁOŃ.

Opublikowano

bardziej chodzi mi oto by zapełnić server botami bo ddos jak wiem to jest wysyłanie paczek

Opublikowano

Weepcraft jak masz premium w mc i vip-a w weepcrafcie to w konsolkę wpisz pwnage i tam masz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...