Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój komputer a gry. Pomocy ! Daję like za pomoc

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam komputer taki a gry typu gta 4 , dead island i podobne robią mi tzw. Pokaz slajdów podczas gry. I pytanie jak mogę poustawiać te suwaki co wam pokazałem żeby było więcej fps i mnie lagów w grach. ?

Opublikowano

Posłuchaj, jeżeli masz pokaz slajdów (nawet na najniższych ustawieniach gry) to znaczy, że Twój sprzęt jest po prostu za słaby. Nic z tym nie zrobisz. Chyba, że jesteś pewny, że Twój komputer obsługuje tytuły rzędu GTA IV... ja bym ustawiła na maksa wydajność, a na pierwszym dała 'poziom' i 'optymalizacja' AMD'.

Opublikowano

Dziękuję. Laptop kupiony rok temu. Kosztował około 2000-2400. Gry na pewno takie działają bo tera pokombinowalem i nawet assassins creed 3 mi chodzi do 30 fps więc to nie jest biurowiec.

Opublikowano

Dziękuję. Laptop kupiony rok temu. Kosztował około 2000-2400. Gry na pewno takie działają bo tera pokombinowalem i nawet assassins creed 3 mi chodzi do 30 fps więc to nie jest biurowiec.

A dasz specyfikację? Bo rok to jednak dość dużo czasu. Pamiętaj też, że lagi nie muszą być koniecznie winą grafiki, ale może Ci się przegrzewać laptop, możesz mieć niekompatybilne sterowniki czy coś. :v

Opublikowano

To JEST biurowiec, świadczy o tym jego specyfikacja.

"Do 30FPS" to nie gra tylko jak to nazwałeś pokaz slajdów więc nie wiem, w czym problem.

Opublikowano

Ale po twojej odp. pogrzebałem użyłem ccleanera i antyvirusa . Lagi zeszły jak ręką odjął. A biurowiec to raczej nie ma 4 gb ramu tylko max 2 ;)

Aha i przepraszam że bez edita. Gry w 30 fps chodzą mi jak po masełku. Zdarzy się ścina ale mała

Opublikowano

Integorwana- starsze gry. To jakim cudem dziala mi assassin creed 3 i dziala plynnie ? dośc

Chyba sobie żartujesz na takim notebooku z takim prockiem i kartą chodzi płynnie assasin creed 3 ? Coś tu kity wkręcasz na low mialbys z 10 fps...

Opublikowano

Moge wam pokazac nagrac lets play

ale wtedy to napewno beda lagi bo obciaza to kompa ale postaram sie

lagi są spowodowane słabą kartą więc już nic nie zrobisz aby to jakoś upłynnić

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ale po twojej odp. pogrzebałem użyłem ccleanera i antyvirusa . Lagi zeszły jak ręką odjął. A biurowiec to raczej nie ma 4 gb ramu tylko max 2 ;)

Aha i przepraszam że bez edita. Gry w 30 fps chodzą mi jak po masełku. Zdarzy się ścina ale mała

Wybacz, ale nie masz żadnego pojęcia o sprzęcie.

Ten notebook jest do biura, 30FPS to nie jest płynna gra.

Zresztą jak jesteś zadowolony to nie ma co ciągnąć dalej tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...