Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoP Pomocy Pandashan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz pobraną całą grę?

Pandashan ma launcher, przez który włączasz grę i podczas gry pliki się pobierają, dlatego są takie problemy.

Opublikowano

Właśnie pandashan niby "ściąga" tylko dlaczego pisze Downloadin 0 i Complete 0 ? mam ogromne problemy z tym serwerem ponieważ nie moge zrobić drugiej postaci, sąogromne lagi gdy to robie i robi mi sie czarny ekran, nie moge wchodzic na instancje bo mam czarny ekran a potem jak mi sie uda po godzinie zalogowac to nie ma nikogo nie widze potworow w instancjach, bardzo dlugo mi sie wlacza gra, prosiłbym aby ktoś napisał mi jak pokolei zainstalować serwer i jak zrobić zeby pliki sie siciagaly

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Najlepiej ściągnąć wersję 5.0.5 przez torrenty czy coś w tym guście a nie przez Pandashan Launcher, taki launcher choć działa to przy wolniejszych połączeniach internetowych może sprawiać spore problemy. Taki torrent można znaleźć gdziekolwiek, wystarczy np wygooglać, Mists of Pandaria 5.0.5.torrent.

Pozdrawiam

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem jak włączam wowa i loguję się przez launcher to mi piszę ciągle connect to się robi dziwne bo o tej samej porze tak 16-18 . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...