Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Cziter03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem. Otóż to, że jak się loguję to pisze' autoryzacja nie powiodła się'. Pobrałem dopiero tę grę, konto stworzone, na stronce wchodzi, to czemu tu nie działa :D?

imetin_logo.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Siemka mam problem w zalogowaniu sie na skill. Piszę login i hasło po czym klikam zaloguj i po chwili wychodzi mi taki błąd : the game is closing becouse the serwer are nor responding please try to login at a later time. i wyłacza sie skill ;/

Opublikowano

Cześć, mam problem. Otóż to, że jak się loguję to pisze' autoryzacja nie powiodła się'. Pobrałem dopiero tę grę, konto stworzone, na stronce wchodzi, to czemu tu nie działa :D?

Byc może nie aktywowałeś konta na poczcie lub zly login/haslo

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Siemka mam problem w zalogowaniu sie na skill. Piszę login i hasło po czym klikam zaloguj i po chwili wychodzi mi taki błąd : the game is closing becouse the serwer are nor responding please try to login at a later time. i wyłacza sie skill ;/

Taka mała notka z strony

Żołnierze, baczność!

Obecnie przeprowadzamy konserwacje naszych serwerów, wskutek której nie możecie zalogować się do S.K.I.L.L.a.Gdy tylko prace dobiegną końca, komunikat ten zniknie, a serwery będą ponownie dostępne! Szacowane zakończenie konserwacji nastąpi o 13:00 CET.

Dziękujemy za Waszą cierpliwość!

Czyli około godziny 13 będzie można się zalogować

Potwierdziłeś adres e-mail?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...