Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PandoraMT2

Rafal2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Szukam informacji na temat dropu na pandorze.A mianowicie Aby leciały tylko sztaby i widziec eq a wiec ściągnąłem item_proto_dump_pl.xml i nie wiem co dalej xD Podeślijcie jakaś mini instrukcje jak co pousuwać pozmieniać oczywiście mam metin2mod_2012... Prosze pomóżcie mi ;D

Opublikowano

Hmm , nie za bardzo zrozumiałem twoją prośbe.

Chcesz żeby leciały ci tylko sztaby czy chcesz widzieć tylko sztabki które lotają ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Hmm , nie za bardzo zrozumiałem twoją prośbe.

Chcesz żeby leciały ci tylko sztaby czy chcesz widzieć tylko sztabki które lotają ?

Ja chce widzieć tylko eq + sztabki do przyjemniejszego dropu ;D

Opublikowano

Nie da się ustawić :-) Jest opcja podnoszenia itemku odrazu jak wypadnie z danego mobka lub ukrywania wszystkiego co wypadnie.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie da się ustawić :-) Jest opcja podnoszenia itemku odrazu jak wypadnie z danego mobka lub ukrywania wszystkiego co wypadnie.

A jak ukryć wszystko co wypada z mobka ?? ale nie chodzi mi teraz o auto pickupv4 bo mi nie działa xD

Opublikowano

Usuń po prostu tekstury tych przedmiotów, które są Ci niepotrzebne :D

A jeśli nie o to chodzi to napisz dokładniej :)

Wiem mam te item proto dump i pousuwane tam zbędne itemkiki ale teraz co zrobić wiem że pisze jak jakiś nieogar po prostu niemam pojęcia jak to zrrobić ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...