Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Namierzanie z heli

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Da radę namierzać osoby oraz pojazdy z heli ? Macie tutaj pokazane na filmie: http://www.youtube.com/watch?v=iDWbTSjr8WY

Pytam się ponieważ mam zamiar potrenować trochę latanie heli i nie wiem właśnie czy jest taka możliwość( W sensie jak to zrobić :P ), a może są też inne przydatne metody

, które ułatwiają "życie" pilota

Opublikowano

Filmu nie moge obejzec bo jest zablokowany w moim kraju... ale mysle ze chodzi Ci o skila z radarem, daj pkt szkolenia w heli, to jest w 2 albo 3 tier,nastepne po tyz co sie zrzuca X zeby igla Cie nie namierzala

Opublikowano

A i jeszcze jedno, jak odblokować te 2-gie rakietki w heli ?

I dlaczego po wystrzeleniu rakiet nie ładują mi się nowe odrazu tylko po 15-20 sek około ? Czy tak powinno być ? Jeśli tak to nie piszcie nic :P

I z tym namierzaniem to chodzi mi o to, że koleś wypuszcza 2-6 rakietek i one lecą prosto w samolot/graczy :P

Opublikowano

Wgl to dam ci później ssa z helki na full zrobionego. Musisz tak: heli 3/3, obrona przeciwrakietowa 2/2, obrona ppanc 3/3, system swój obcy 2/2 i naprawa 1/3 wystarczy. Do tego potrzebujesz conajmniej 14lvl

Opublikowano

a to namierzanie to jest gdy strzelasz rakietą ppanc w czołg, heli a on jest oznaczony naprowadzeniem

Opublikowano

czyli w heli może dać 3punkty plus 1 w ppanc. razem 4 ,

czyli lata na ślepo nie widząc wrogich pojazdów oznaczonych na zielono ,

piechote żeby widzieć wcześniej i lepiej to trzeba dawac w prawe drzewko to obok granatów

same rakiety te przeciwpancerne 2szt. to lecą jak ktoś z pistoletu na strzałki oznaczy jakiś pojazd i widzisz biały kwadrat

ostatnio to coś dziwnie te rakiety lecą i trafiają "w coś" , czasem jak przyceluje i puszcze , to te nagle lecą w innym kierunku , i trafiają w ziemie lub w jakiś punkt budynku , czyli że ktoś w to miejsce trafił strzałą ? , kiedyś takich dziwnych akcji nie było

ten film to jakiś stary , piechota nie jest już oznaczana na zielono , tylko strzelec w heli ma oznaczoną piechotę i pojazdy , kiedyś strzelec to walił na ślepo teraz ma troche lepiej :)

a i gość ma punkty wykrywanie skąd strzela wróg , trzeci w prawo od granatów , chyba że masz snajpera , to wtedy tego nie masz :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...