Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ranga

DJSmoku2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma innej możliwości niż kupić GP.

Teoretycznie są jeszcze konta typu Veteran z uprawnieniami między GP, a Starterem ale mają je tylko gracze z wersji Abonamentowej (za czasów NCSoftu, przed F2P) i z Closed Bety (gdy wchodziło F2P). FailForge zapowiedział, że na razie nie ma i nie będzie opcji zrobienia konta Veterana.

Opublikowano

Ja tylko dodam od siebie, by nie przerażał Cie ten status początkujący i wymóg kupna GP. Prawda jest taka, że możesz spokojnie grać bez GP nawet do 50 poziomu. W tym czasie spokojnie uzbierasz kasę, by kupić GP u brokera (agent handlowy). Wystarczy, że będziesz u BN sellał wszystko, co Ci dropnie. Na Barusie aktualnie chodzi po 45kk. Jest to sumka do zarobienia w tydzień. Ja osobiście kupiłam GP tylko raz. Teraz już kupuje tylko u brokera za kinah (walutę w grze).

Opublikowano

Ja tylko dodam od siebie, by nie przerażał Cie ten status początkujący i wymóg kupna GP. Prawda jest taka, że możesz spokojnie grać bez GP nawet do 50 poziomu. W tym czasie spokojnie uzbierasz kasę, by kupić GP u brokera (agent handlowy). Wystarczy, że będziesz u BN sellał wszystko, co Ci dropnie. Na Barusie aktualnie chodzi po 45kk. Jest to sumka do zarobienia w tydzień. Ja osobiście kupiłam GP tylko raz. Teraz już kupuje tylko u brokera za kinah (walutę w grze).

45kk to teraz cena u ely czy Asmo?

Opublikowano

Na Asmo Barusie kupiłem w tamtym tygodniu 10 GP po 30-35kk/szt, więc u Ely jest dużo drożej.

Na Asmo Nexusie jest jeszcze śmieszniej - koło 80-90kk na brokerze chociaż jak się uprzeć to nawet i za 75kk/szt z lfg można kupić.

Opublikowano

Na Asmo Barusie kupiłem w tamtym tygodniu 10 GP po 30-35kk/szt, więc u Ely jest dużo drożej.

Na Asmo Nexusie jest jeszcze śmieszniej - koło 80-90kk na brokerze chociaż jak się uprzeć to nawet i za 75kk/szt z lfg można kupić.

No, jeśli chodzi o Ely o ceny też wahają się 35-45kk. Ale powoli już dochodza do tych 50. Niektórzy sie o to mocno starają :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...