Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv plemion pytania i odpowiedzi ;p

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
tak od teraz naszła mnie kolejna myśl, z tym że tą chciałbym już jakoś na stałe zrealizować
idą świeta bożego narodzenia, dużo osób spędza je w domu, chcąc zebać team i założyć serwerek do miłej gry z znajomymi zapytam co wy o tym sądzicie. mam nowy net, więc Ci co pamietają moją zawrotną prędkość mogą już zapomnieć mam ok. 40-50 MegaBitów na sekunde a nie jak wcześniej okazało się 1megabit ;p

teraz pytania dla was:
jakie prędkości w zaokrągleniu?
jak bardzo was będą odpychać bugi, nie jestem programistą wiec łatki będą tylko te od autora chyba że ktoś łaskawy będzie mi pomagał ;p
no i oczywiście ilość światów ale max 3 będą ;p + prywatny dla "elity" czyli graczy mających mało czasu ;p

czekam też na wasze pytania, na pytanie ile postoi to nie wiem. nie wiem czy uda się go postawić bo jak już to na jakimś P4 bym stawiał bo mało prądu zżera ;p

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

nie ma serwera na najnowszych plikach a ja bym chcial na najnowszych :P
myśle że mówią nie wiem ile, chodziło mi powyżej miesiąca napewno ;p

Opublikowano

Większość privów jest ma wysokie prędkości. Ja chętnie bym zagrał na czymś wolniejszym. Dodatkowo z mniejszą ilością pustych wiosek. No bo co jest ciekawego w przejmowaniu wiosek barbarzyńskich? Nuda.

Jeśli zrobiłbyś serwer z speed 50-300 i mało barb to chętnie bym zagrał. Ale kupisz vps'a czy na swoim kompie postawisz?

Sam rozmyślałem na postawieniu serwera.

Opublikowano

na kompie ale 24/7 i net jest prawie 50/50
według jakieś tam strony mam najszybszy download i jeden z szybszych uploadów w polsce dla klientów indywidualnych ;p

http://www.speedtest.net/my-result/3120927898

oraz

http://www.speedtest.net/my-result/3120932619

są to linki do speedtesta
jeden do gdyni drugi do dostawcy ;p

mogę na życzenie przeprowadzić na dowolny punkt w dowolnym speedteście ;pd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...