Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RP I skiny

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, powróciłem do LoL ale chciałem już stworzyć konto które będę na nim grać już tak na poważnie. Kupić skinny, grać rankedy itp. Teraz proszę mi powiedzieć jak to jest ludzie sprzedają tak na prawdę za 150 zł konta + 20 skinnów na allegro fake ?

Pytania:

1. Czy jest jakiś inny sposób zdobycia RP ? oprócz kupna za 20 ++ zł za 1 kupon ?

2. Jest jakaś tańsza możliwość kupna tych kodów ?

3. Jest możliwość może po tańszej cenie zakupienie jakiegoś skinna bo w sumie wydam 100 zł na ezreala skinna który kozak wygląda + teemo astronauta :) to następne 1300 ++ RP to następne jakieś 50 zł. To w sumie wydam 150 zł na 2 skinny. Opłacalne ?

Opublikowano

1.Tak,przez tzn."reffliniki"

2.Nie,paysafecard i przelew najtaniej.

3.Jest możliwe,możesz poszukać kody na allegro lub ebay'u.

Opublikowano

1. Możliwe jest wbicie Rp poprzez strony jak np. gry.pl (wbiłem już 3x 20zł psc) lub promocje psc, konkursy itp.

2. Nie można taniej zdobyć kodów.

3. Nie możliwe jest tańsze zakupienie skórek. Kosztuje ile kosztuje i trzeba się z tym pogodzić :P

F*** tak się walnąć w nazwie strony internetowej :(

Poprawny adres w punkcie 1 do dogry.pl

Opublikowano

1.Tak,przez tzn."reffliniki"

2.Nie,paysafecard i przelew najtaniej.

3.Jest możliwe,możesz poszukać kody na allegro lub ebay'u.

Refflinki mhhh jest bot do tego. Opłaca sie go uruchomić czy raczej na pewno otrzymam bana bo wiadomo takie samo ip itp czy hot spota używać ale to równocześnie i tak wyniknie że ktoś nawet mi tworzył konta i backup zrobią pewnie mojego konta i czas zmarnowany :) czy raczej takie historie się nie przydarzyły ?

Opublikowano

Refflinki mhhh jest bot do tego. Opłaca sie go uruchomić czy raczej na pewno otrzymam bana bo wiadomo takie samo ip itp czy hot spota używać ale to równocześnie i tak wyniknie że ktoś nawet mi tworzył konta i backup zrobią pewnie mojego konta i czas zmarnowany :) czy raczej takie historie się nie przydarzyły ?

Sprawdzają dopiero gdy jest ich dużo,coś około powyżej 50,do 20-30 powinno być okej.

Opublikowano

Sprawdzają dopiero gdy jest ich dużo,coś około powyżej 50,do 20-30 powinno być okej.

To w sumie tylko 975 RP :) dostanę lipton trochę hehe.

Opublikowano

1.refy, kody od streamerow ,konkursy

2.nie, mozna drozej

3.szukaj kodow na allegro czy e bayu jak mowily poprzednicy

możesz ryzykowac ale jeśli cię przyłapią usuną nagrody za refy i wiecej refow nie mozesz robic ale do 10 spokojnie rob

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...