Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wystawienie aukcji na allegro.

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie odnośnie wystawienia aukcji na allegro. Mógłby mi ktoś obliczyć ile mnie wyniesie:

• wystawienie konta do gry za 100zł
  • dodanie kliku zdjęć do aukcji (5-ciu)
  • sposób dostawy: email

I pytanie 2

Jak za taką aukcje zapłacić? Dajmy mam 0zł na koncie, wystawiam aukcje, ktoś kupuje konto i co dalej?

Skad wziąć szablon do aukcji?

Opublikowano

A co do drugiego pytania to na koncie allegro saldo będziesz miał na minusie tyle ile wynosiła opłata. Później robisz im tylko przelew aby wyrównać do 0.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czyli bez obaw mogę wystawić? I jak ktoś kupi za 100zł, to odrazu z mojego konta bankowego będę mógł zapłacić za aukcje te 2zł czy ile tam?

Opublikowano

Koszt płacisz kiedy chcesz czyli za akcję i prowizja. Najpierw aktywuj konto i zweryfikuj.

Załóż konto w PayU

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja mam konto już ponad rok więc nic nie musze aktywować. Kupowałem już kilka rzeczy. Chodzi mi tylko o wystawienie. Czyli kiedy chce mogę zapłacić :) Okey dzięki!

I jeszcze 1 pytanie. Jak ktoś kupi za 100zł to konto, nie będę musiał żadnych podatków płacić?

Opublikowano

Czyli bez obaw mogę wystawić? I jak ktoś kupi za 100zł, to odrazu z mojego konta bankowego będę mógł zapłacić za aukcje te 2zł czy ile tam?

Tak, będziesz mógł. ;-) A jeżeli zapomnisz to będą Ci przypominać mailami, a później pocztą, że masz ujemne saldo.

Ja mam konto już ponad rok więc nic nie musze aktywować. Kupowałem już kilka rzeczy. Chodzi mi tylko o wystawienie. Czyli kiedy chce mogę zapłacić :) Okey dzięki!

I jeszcze 1 pytanie. Jak ktoś kupi za 100zł to konto, nie będę musiał żadnych podatków płacić?

Nie. Ktoś kupuje za 100 zł i 100 zł dostajesz.

Opublikowano

jedyne za co płacisz to

a) wystawienie aukcji ~1,50zł max

B) podatek od sprzedaży ~1zł max

i to płacisz do miesiąca poprzez payu.

co do szablonu to nie musisz nic pobierać, wystarczy, że wybierzesz jeden ze standardowych i dodasz swój opis :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...